ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Gastroenterita provocata de rotavirus

29-04-2010
NikolBB
Nu este medic/terapeut
NikolBB
Buna ziua.
Ma numesc Nicoleta si as dori un sfat de la dvs. Am un baietel de 2 anisori care sa pricopsit cu o gastroenterita provocata de rotavirus. Am fost internati in spital si am urmat tratamentul administrat ( Debridat, Hirasec, Calciu Carbonic ), dar in ziua cand am iesit au inceput iar scaunele dese. In principiu stiu ce am de facut rehidratare si regim insa as vrea sa va intreb daca ii pot administra si granule impotriva diareei, deoarece i-am dat formula nr.24 de care stiu ca este buna pentru scaune diareeice si Hirasec ce ii dadeau in spital. Ce imi recomandati sa fac, sa renunt la Hidrasec si sa raman pe formula 24, sau sa-i dau Hidrasec inca o zi - doua si doar daca este nevoie sa-i dau formula 24. Daca stiti alt tratament homeopat pentru aceasta boala va rog sa mi-l spuneti.
Va multumesc din suflet
21 comentarii
0
29-04-2010, ora 19:47
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
Cine v-a indrumat a facut-o din pura rautate sau oftica- pt ca dl dr Uscatu din cate stiu este chirurg ortoped si cine v-a indrumat stia clar acest lucru- oameni ofticati ce sa zic

In principiu (aplicat pe copii mei)- dupa zilele de regim post diaree s-a rezolvat si problema cu scaunele dese, una din fetite ramanand cu intoleranta la lapte, care s-a rezolvat in timp- cateva luni dupa episodul de diaree.
Daca credeti ca ati luat alt microb din spital puteti sa faceti examen coproparazitologic ca sa stati linistita
0
29-04-2010, ora 20:55
NikolBB
Nu este medic/terapeut
NikolBB
Imi cer scuze, nu am stiut ce specializare are domnul doctor .
Va multumesc pentru sfat.
0
19-05-2010, ora 18:27
mamibebe
Nu este medic/terapeut
mamibebe
in timpul si post tratament cu antibiotic se administreaza probiotice(gen Protectis, Ecoflorina, Biotics Baby, Babys Jarro Dophylus), altfel copilul ramane cu intoleranta la lactoza pe o anumita perioada sau toata viata!!!
0
19-05-2010, ora 22:56
skincod
Nu este medic/terapeut
skincod
Doamna Nikol, este foarte bine ca vreti sa va tratati copilul cu ajutorul medicinii homeopate, dar trebuie sa gasiti un medic bun la care sa mergeti cu copilul sa-i faca o anamnesa, pentru ca homeopatia trateaza fiecare persoana in parte. In homeopatie nu exista tratament la fel aplicat la mai multe persoane, tratamentul este individual. Si fiti sigura ca macar aceste tratamente homeopate nu sunt toxice, iar copii reactioneaza foarte bine.
Daca va pot recomanda un medic homeopat bun spuneti-mi in ce oras locuiti.
Sanatate!
0
05-06-2010, ora 11:25
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
termenul nici macar nu este anamnesa= se numeste anamneza... dovada ca doar copiati niste informatii de pe undeva...
0
06-06-2010, ora 13:14
skincod
Nu este medic/terapeut
skincod
Uau cata dreptate aveti.Nici parmesanul nu e parmesan ci parmezan, sunt 2 lucruri total diferite !
" Lucrurile mărunte afectează minţile mărunte."
0
06-06-2010, ora 16:20
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
Macar nu sunt catelusul- avocat neplatit/ secretara voluntara al cuiva... sufar de boala numita originalitate. ar merita incercata din cand in cand.
sunt curioasa daca toti cei care fac pe catelusii pe acest forum. urmand ca oile niste sfaturi pe care nu le pot garanta medical si dandu-le altor oameni.. ce vor face daca cumva ii sfatuiesc pe altii ceva din care iese ceva rau fara sa-si dea seama? se spala pe maini evident... asta fac catelusii/oile
0
06-06-2010, ora 22:36
skincod
Nu este medic/terapeut
skincod
Draga doamna Geanina, originalitatea de care spuneti ca suferiti dumneavoastra se numeste " rautate".Permiteti-mi sa va dau un sfat prietenesc, mergeti mai des la biserica si spovedeti-va si va veti simti mai buna in interiorul sufletului dumneavoastra si poate asa prin voia Domnului nu veti mai suferi atat de acest sindrom, de a va lua la cearta cu toata lumea pe forum.

p.s.Nu voi intra in jocul dumneavoastra de-a soarecele si pisica, drept urmare raspunsurile mele pe acest subiect nu vor mai continua.
Ah, si sa nu uit, v-ati dat seama ca de cand nu mai e scarface pe acest forum, a devenit foarte plictisitor, parca toti cei care mai aveau ceva de spus au plecat odata cu el.
Va doresc o seara cat mai linistita si pace in suflet !
0
06-06-2010, ora 23:09
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
Nu m-am luat la cearta cu toata lumea... doar cu scarface ca a nu omoare oamenii... si cu cei care conduc lumea orbeste pe aceste urme... (macar scarface are pregatire si motive sa faca ce face, dar voi toti nu prea aveti scuze.)

in fine, doctorii tot raspund in continuare, lumea inca functioneaza si fara scarface, oamenii au nelamuriri, si cine poate ii ajuta la fel ca si pana acum, (nu conteaza ca nu se pleaca toti doctorii in fata voastra si nu raspund exact ce vreti, ei macar au pregatire- atitudinea asta mi-aduce aminte de bivolaru si misa cumva!)

evident acum m-am bagat in cearta pt ca dupa ce ca in bataie de joc ati recomandat bietei femei aiurea un doctor, ati mai sarit si cu gura "foarte bine ca va interesati despre homeopatie"- autoreclama...- deci era cearta cu motiv macar...

nu mai luati numele Domnului in desert tot timpul cand dati de oameni care nu sunt copii la indigo dupa propria persoana
0
13-06-2010, ora 16:07
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
in plus orice ati zice, un om care a renuntat doar pt ca i s-a cerut cel mai banal lucru din lume: sa se PREZINTE- da dovada de o totala lipsa de respect ca sa nu mai zic curaj in fata celor pe care ii vrea pacienti...
0
14-06-2010, ora 19:13
loredanadana
Nu este medic/terapeut
loredanadana
ce-i cu disputa asta e chiar asa de grav in a urma sfatul unui homeopat ? lamuriti-ma si pe mine nu mai inteleg nimic
0
24-06-2010, ora 12:32
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
loredanadana, nu este nimic grav in a urma sfatul unui homeopat!Drept dovada eu am urmat sfatul unui homeopat bun si mi-am vindecat stomacul care era distrus de la tratamentele cu antibiotice pt eradicarea hp.
Si pe fetita mea am tratat-o cu homeopate, bineinteles cu succes.Si ghici cine este homeopatul bun?Da, el, scarface!!La fel de sceptica eram si eu anul trecut cand am avut norocul sa il intalnesc pe scarface si ma bucur ca acest lucru s-a intamplat, pt ca altfel aveam sa ma indop si acum cu medicamente fara niciun folos.
Numai bine!
0
27-06-2010, ora 13:46
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
Problema nu era ca cerea sfatul unui homeopat, Doamne fereste! Ci era problema ca femeia a fost indrumata sa il caute pe dl dr marius uscatu aparent in probleme de homeopatie- daca cititi ce a scris ea anterior veti gasi o postare ironica "scarface nu mai exista pe acest forum din cauza dl dr uscatu intrebati-l pe el ce e de facut daca tot l-a dat afara pe scarface"- sau ceva de genu asta- nu am citat chiar exact, si femeia nestiutoare a intrebat pe dl dr chirurg- ironic ghidata de persoane rele!
Deci nu e nimic rau cu a cere sfatul unui homeopat, nu faceti pe jignitii pentru ca toti cei care ati accesat exact subiectul cu acest titlu a fost din pur motiv de a arunca cu nisip in ochi doctorilor si de a zice ce bun era scarface!- daca era bun, ceea ce nu este exclus, ar fi avut curajul sa si posteze un nume macar! asa ca sa lasam exagerarile si sa vedem lucrurile asa cum au fost. Fiecare isi face probleme cu mana lui

singurul lucru urat a fost ca biata doamna care postase mesajul de mai sus a picat in mijlocul unei disputecu rautate de alti oameni, in alte subiecte si voiau sa se razbune pe dl dr Uscatu, care respectuos nici macar nu s-a bagat in aceasta conversatie! Desi dansul este un doctor si un chirurg nemaipomenit si nu avea nimeni dreptul sa se ia de el in acest fel!
0
27-06-2010, ora 13:48
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
"Scarface nu va mai poate raspunde deocamdata pe acest forum, caci contul lui a fost blocat ieri dupa plangerea domnului Dr. Uscatu. Chiar daca se va debloca, cica i se interzice sa mai raspunda la cineva in afara de rubrica cu remedii naturiste - unde oricum nu pune nimeni intrebari. Mergeti la Dr. Uscatu aici in forum cu intrebarea, poate va poate ajuta dansul."

aceasta era formularea initiala rautacioasa si lipsita de bun simt! Asta ca sa nu mai protestati atat!

ps si eu m-am tratat la homeopat de a lungul vietii... dar asta nu inseamna ca daca isi rupe fetita piciorul stau in casa si dau pilule si astept sa ii creasca oasele la loc!
0
28-06-2010, ora 14:40
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Geaninaleabu, daca scarface nu a dorit sa isi faca datele personale publice, fii sigura ca are motivele lui intemeiate, dar asta nu inseamna ca nu este un homeopat bun.Si oricum nu inteleg la ce ar fi de folos aceste date, avand in vedere ca el nu are niciun beneficiu material, nu vrea reclama si in afara de asta, nu mai locuieste in Romania de 20 de ani.Trebuie sa isi publice numele doar asa de dragul lumii?Ar fi putut chiar sa isi dea date eronate si nimeni sa nu stie, ca nu il verfica cei de la FBI acum, hai sa fim seriosi.Nici eu nu imi afisez datele personale in public, dar asta nu inseamna ca am ceva de ascuns!El doar vroia sa ajute oamenii, sa se trateze si altfel decat cu medicamentele clasice.Nu vad unde a gresit atat de sariti toti ca arsi...
Cat despre oase rupte, normal ca nu trebuie sa stai acasa si sa iei pilule, poate eventual sa iei pt calmarea durerilor!
0
28-06-2010, ora 17:31
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
Fara a dori sa va contrazic, ati vorbi vreodata cu un medic care pe usa cabinetului isi scrie o porecla? De ce ar fi altfel acum. Ah da, pentru ca e usor sa crezi pe cineva la distanta, daca iti da un tratament despre care te asigura ca nu are efecte secundare... cu asta sunt de acord. nici nu-ti trebuie numele- dar cumva asta nu inseamna ca nu vezi cu aceeasi seriozitate un homeopat fata de un medic normal?
0
29-06-2010, ora 15:12
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Acesta este un forum medical si nu un cabinet, asa ca orice porecla este permisa.Intr-adevar, atunci cand vezi datele personale ale unui medic, ai mai multa incredere, insa nu toti medicii sunt demni de acest titlu!
0
30-06-2010, ora 11:31
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
nu toata lumea, medic sau nu, este capabila si demna de a da sfaturi medicale si de a influenta vietile oamenilor, abia dupa ce studiezi o viata intreaga, faci greseli si inveti din ele poti sa te numesti cu adevarat ca esti demn de titlul pe care totusi il primesti cand esti tanar. Adica eu ma numesc psiholog dar cred ca mai am nevoie de cel putin inca o data cati ani am ca sa zic ca am reusit sa inteleg si sa ajut la buna stare a psihicului uman! deci nici eu nu-mi merit titlul. dar nu sustin ca sunt Dumnezeu si ca tot ce e in jurul meu e minciuna, sau ca toti sunt prosti si doar eu am dreptate! si nu intr-un mod nepoliticos, jignitor. in plus de bine de rau, lumea poate sa ma asocieze cu un nume, care poate nu inseamna nimic, dar nu e o porecla dintr-un film sau din alta parte... ma rog asta ca exemplu. stiu ca sunt culte si seccte care sustin ca daca le face cineva poza sau le stie cineva din afara grupului lor numele atunci sunt in pericol sa si piarda sufletele, dar daca nu este cazul atunci nu exista niciun motiv pentru care o persoana sa fuga din fata lumii. doar nu se apuca cineva acum sa cine stie ce sa ii faca doar pt ca ii stie numele.

in plus forumul are anumite reguli, cine are curajul sa dea pareri avizate medicale acela trebuie sa se si prezinte- asta a fost conditia de foarte multa vreme... pentru ca asa e... o data ce ti-ai asumat o sarcina fie o duci pana la capat, fie renunti- e clar in care situatie ne aflam.
0
01-07-2010, ora 16:24
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nu cred ca a sustinut cineva pe-aici ca ar fi Dumnezeu!Eu iti inteleg inversunarea vis-a-vis de scarface, pt ca la fel am fost si eu, cu mult inainte de a incerca sa-l cunosc.Sa stii ca aparentele sunt inselatoare mai mereu, dar in fine, fiecare e liber sa isi oranduiasca lucrurile dupa bunul plac.

Numai bine !
0
15-02-2011, ora 01:32
dragu89
Nu este medic/terapeut
dragu89
buna.as vrea sa va intreb ceva.am la picior in zona calcaiului langa tendonul lui ahile un os zic eu sau grasime nu imi pot da seama ce e.ma doare cand incalt ceva.in special ghetele de fotbal si cred ca din cauza acestora mi s-a facu acel os...sau a incaltamintelor stramte.puteti sa ma ajutati sau sa ma indrumati spre un tratament pt a-mi trece.vroiam sa va intreb daca se poate indeparta cu ajutorul sedintelor de fizioterapie cu laser.va multumesc!
0
03-10-2011, ora 10:55
irinabelu
Nu este medic/terapeut
irinabelu
Buna ziua d-le doctor Uscatu,
As dori sa va ascultam sfatul intr-o problema destul de delicata!Soacra mea in varsat de 82 de ani, 50kg, a fost operata de hernie de disc acum 5 ani.Totul a decurs ok pana acum 3 luni cand a avut niste dureri teribile la piciorul stang!Cand am mers la doctorul care a operat-o, in urma unei radiografii, i s-a pus diagnosticul de coxartroza, sold stang.Si acum intrebarea: credeti ca este operabila, in conditiile in care are inima foarte slabita, are glaucom si hipertiroida?si cat costa o proteza de sold, ni s-a spus ca proteza va trebui achitata, cam 3600 de lei?Si ce sanse are in timp daca i se pune proteza?

multumesc anticipat,
Irina Belu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Gastroenterita cu rotavirus

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: