Gastrita artrofica

13-09-2018
Maryanka
Nu este medic/terapeut
Maryanka
Buna ziua! Am 23 de ani si recent am fost diagnosticata cu gastrita artrofica, dar desi i-au medicamente si tin regim, simptomele persista. Totul a inceput acum vreo 5 ani. Prima data aveam crize de durere foarte rar, cam de 2 -3 ori pe an, ma durea foarte tare si durerea tinea cam o zi. Atunci nu stiam din ce cauza, ma gandeam ca am mancat ceva care nu mi-a picat bine. Dar dupa 2 ani a inceput sa ma doare din ce in ce mai des si am decis sa fac un control. Am facut prima endoscopie si doctorul mi-a zis ca am helicobacter pylori si gastrita cronica. Am urmat un tratament cu antibiotice 10 zile si o luna cu nexium, dar durerea tot persista. Dupa 1 an am facut iar o endoscopie si din nou doctorul mi-a zis ca am acea bacterie, iar gastrita se agravase. Am urmat din nou tratament cu antibiotice si nexium. Am scapat de bacterie, dar cum durerea persista am mai luat nexium inca 6 luni, dar nici un rezultat. Cand am facut a treia endoscopie cam dupa 1 an si jumatate, am fost diagnosticata cu gastrita cronica artrofica. Acum urmez un tratament de 2 luni cu sulfalazina dar durerea persista. Va rog sa imi spuneti din ce cauza nu ma pot vindeca. Ma doare in fiecare zi, desi tin regim, am si slabit in greutate, deja am si o anemie usoara, si cam odata pe luna am dureri foarte foarte mari incat merg la urgente ca nu suport. Am fost la atatea doctori si nimeni nu ma poate ajuta. Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: