furuncul in zona genitala
nu stiu ce sa mai fac.am foliculita, iar mai nou imi apar si furunculi (de cand a avut prietenul meu).saptamana trecuta mi-a aparut pe picior, iar acum in zona genitala.este o umflatura mare, rosie si foarte tare.cand mi-a aparut pe picior imediat a si copt, dar acum nu.ce sa fac sa imi treaca?pot sa fac sex chiar daca nu imi trece ?
4 comentarii
Cel mai bine ar fi sa consulti un medic ginecolog.
am 41 ani si in urma cu 20 de ani mi0a aparut prima data un furuncul intre fese, pe os.dupa 2-3 ani a reaparut in acelasi loc, apoi, in urmatorii ani a erupt in fiecare vara.de 1 an insa coace in continuu/zona e foarte tare, simt ca s-a formet un canal, simt cum intra si iese aer.ce e de facut?multumesc
Buna, am 17 ani si am confrunt cu o problema destul de urata din punctul meu de vedre, de 1 luna am in zona genitala un furunc, din cate spune mama, insa problema este ca nici nu coace..nici nu se retrage, Va rog am nevoie de un sfat.
buna.pana nu de mult nu am avut nici o problema.dar a aparut surpriza si la mn.mi-a aparut intai o bubita mica pe picior, pe care am incercat sa o storc, dar nu a iesit nimik si m-a durut suportabil.si in cateva zile aveam o minunatie de furunc :((
am inceput prin a lua niste antibiotice, amoxacilin, de ex.dar le-am luat chiar de la inceput.si dupa apx o zi s-a spart.ca sa curat locul am luat tinctura de iod...ustura, cel mai bn nu iti pui seara inainte de culcare, oricum, nu doare mai tare ca un furuncul.si acuma e pe trecute:D
pt cei care vor sa scape definitiv de ei, incercati sa va vacinati impotriva lor!
sanatate multa!
am inceput prin a lua niste antibiotice, amoxacilin, de ex.dar le-am luat chiar de la inceput.si dupa apx o zi s-a spart.ca sa curat locul am luat tinctura de iod...ustura, cel mai bn nu iti pui seara inainte de culcare, oricum, nu doare mai tare ca un furuncul.si acuma e pe trecute:D
pt cei care vor sa scape definitiv de ei, incercati sa va vacinati impotriva lor!
sanatate multa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Furuncul si scaun cu sange
- 6-furuncule- -ulcioare- ce as putea sa fac?
- 24Mi-a aparut o umflatura in zona genitala
- 9furunc de la patru ani
- 5furunculi sau ce? trebuie neaparat sa fie operat?
- 3furuncul in zona genitala, la baza piciorului
- 7abces mare pe obraz
- 4Hemoroid, furuncul sau inceput de cancer?
- 3furunc in vagin cu mult puroi s-a intins pe picior
- 2acnee furuncul
- 7cos cu secretie, miros intre fese
- 1furuncul de 2 luni
- 1Furuncul -:mancarime / intepaturi piele dupa dus sau la frig
- 2Furuncul
- 1Umflatura in spatele urechii - furuncul in fiecare an
- 0Furunculi care revin periodic in zona inghinala
- 4Furuncul supureaza de o luna
- 1Furuncul
Mai multe informații despre: Furunculul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: