Fumatul in timpul sarcinii

10-08-2007
miky75
Nu este medic/terapeut
miky75
As vrea sa stiu cat de mult dauneaza fumatul si cafeaua in timpul sarcinii, eu beau forte multa cafea si fumet cam un pachet pe zi. Ma gandesc ca le-as mai reduce in cazul in care as ramane insarcinata dar nu cred ca ma pot lasa definitziv, o cafea-doua pe zi dauneaza in timpul sarcinii?
Va multumesc!
2 comentarii
0
19-08-2007, ora 00:00
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
O cafea mica si nu foarte tare se poate bea in timpul sarcinii daca persoana simte nevoia. Insa fumatul e bine sa fie intrerupt complet, intrucat e asociat cu bebelusi cu greutate mai mica la nastere; exista unele studii care indica o asociere intre fumatul matern in timpul sarcinii si cresterea incidentei astmului la copil dupa nastere.
0
06-01-2008, ora 00:00
***M***
Nu este medic/terapeut
***M***
ar fii bn daca ai putea sa nu mai bei cafea delok.dar dak nu poti sa te lasi.merge una mica;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Fumatul si sarcina