Fisuri vaginale
Buna ziua ! am observat un disconfort moare in timpul actului sexual (cu partenerul meu, cu prezervativ), in partea stânga. M-am examinat in oglinda și am observat o mică rana cred ca este o fisura ( iritație ) pe labia mică interioară( cred ca este vorba de himen) chiar la intrare, pare a fi o rana, zgârietură sau o fisura ( este roșie). La început am crezut ca este o iritație minora de la prezervativ sau lubrifiant. Ulterior am încercat cu un lubrifiant 2-1 ( pt flora ) crezând ca iritația a dispărut pentru ca nu am avut nici un alt simptom mâncărime sau usturime, nici la urinare.. singura duere fiind in partea stânga chiar la intrare, in timpul contactului in momentul frecari. Am fost la un control ginecologic. Dr. mi-a spus ca este o zgârietură sau chiar iritație de la prezervativ și mi-a dat un gel lubrifiant cu lidocaina care practic îmi amoteste zona și sa îl folosesc când urinez cu toate ca pe mine nu ma deranja la urinare. De asemena mi-a recomandat fără contac sex câteva zile.După 3 zile am avut din nou contac cu prietenul meu și durerea încă persista.. m-am spălat cu ceai de mușețel am folosit ovule betadine ovul cervugid pe care le folosesc in continuare 1 zi cervugid 1 zi betadine. Ma examineze zilnic și nu văd nici o remediere.. Nu știu cu ce anume as putea trata acea fisura sau iritație și nu știu ce sa ma mai fac. Dacă ma puteți ajuta va rog frumos !!
2 comentarii
Bună ziua.
Mergeți la alt consult ginecolog. Faceți un examen al secreției vaginale și test Papanicolau.
Mergeți la alt consult ginecolog. Faceți un examen al secreției vaginale și test Papanicolau.
Consult ginecologic ar fi cel mai indicat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Crapaturi vaginale
- 7Fisuri vaginale repetate
- 2Nu ma mai excit / atrofie / durere de ovar
- 8Lichen sclero-atrofic vulvar
Mai multe informații despre: fisurile vaginale