Fisura bazin

Cat de grava este o "fisura de bazin"? Am accidentat pe cineva si are fisura de bazin. A stat doar 4 zile in spital si fara operatie sau ghips. Cat de lunga poate fi recuperarea, poate depasi 90 de zile? Va rog sa ma ajutati cu un raspuns! Multumesc!
2 comentarii

ce inseamna fisura de bazin? fisura este ceva foarte inexact: este fracturat sau nu? si ce parte a bazinului?
daca este o fractura intr-o zona neimportanta (tip A) atunci se vindeca in 6 saptamani (deobicei), daca este o fractura in partea posterioara, cu instabilitate (tip C) atunci deobicei fara operatie nu se vindeca niciodata
daca este o fractura intr-o zona neimportanta (tip A) atunci se vindeca in 6 saptamani (deobicei), daca este o fractura in partea posterioara, cu instabilitate (tip C) atunci deobicei fara operatie nu se vindeca niciodata

Nu stiu nici eu sa va dau mai multe detalii. Persoana pe care am accidentat o nu doreste sa mai ia legatura cu mine, nici medicul ei. Doar ce m am putut interesa de la o asistenta care mi a spus fisura de bazin si ca i a fost recomandat sa stea o perioada la pat. Ma gandesc ca daca era o fractura tip C medicul nu ar fi externat o fara operatie sau ghips.
Multumesc frumos de raspuns!
Multumesc frumos de raspuns!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Fractura De Bazin
- 4Fractura de bazin - în ce clinici, spitale din România se poate opera?
- 1Fractura de bazin
- 4Fracturi bazin
Mai multe informații despre: fractura de bazin fisura de bazin
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: