Fii sanatos cu Aloe Vera | Forumul Medical ROmedic

Fii sanatos cu Aloe Vera

09-04-2008
nuigreu
Nu este medic/terapeut
nuigreu
Am consumat produsele pe baza de Aloe Vera ale Companiei Forever Livig Products, si am ramas placut surprinsa, ca de un an nu mai stiu ce este farmacia., o imunitate puternica pe care nu am avut-o niciodata decind m-am nascut..., Fac cu siguranta deosebirea dintre A ma simti bine, si ma ma simti FOARTE BINE...

Recomand tuturor, incepind cu mamicile insarcinate, copii, maturi...

Multa sanatate, si mult succes in toate
18 comentarii
0
02-11-2008, ora 18:08
elena_pascu
Nu este medic/terapeut
elena_pascu
Sunt de acord cu recomandarea fata de produsele pe baza de Aloe Vera, si eu le folosesc in familia mea.

Mai nou am citit despre proprietatile pe care le are aceasta planta-minune in curatirea colonului, mai ales pentru cei cu difestie mai lenta.
0
06-11-2008, ora 14:27
fiordalisa
Nu este medic/terapeut
fiordalisa
Impreuna cu familia consumam produsele Companiei Forever Living Products din anul 2000 si la fel pot spune ca avem rezultate spectaculoase -dar am constatat ca si la aceste produse daca nu le folosesti cum trebuie nu dau rezultatele dorite-asa ca trebuie bine studiata situatia in functie de la caz la caz(rau nu fac)
0
02-09-2009, ora 17:29
csilli
Nu este medic/terapeut
csilli
nu fac rau?atat?
cred ca habar n-ai cat bine fac.
Si ia calculeaza cat costa sa iti cumperi zilnic o cantitate suficienta de legume fructe proaspete, care sa contina toate dele peste 200 de compusi activi(vitamine, minerale, enzime, hormoni naturali, aminoacizi esentiali si neeesentiali) care sa te ajute sa iti mentii organismul sanatos.(si din pacate leg-frunctele la care avem acces marea majoritate in zilele noastre sunt sarace in aceste nutriente)
Sa vedem cum iesi mai ieftin.
0
07-12-2009, ora 21:02
Emmma
Nu este medic/terapeut
Emmma
Buna tuturor!Am folosit si eu si mama mea aceste produse.Ideea e ca trebuie sa sti cand si cum sa iei si pt ce.Mama a luat asa ceva pt slabit, mai exact pt detoxifierea organismuluii, dar adevarul e ca trebuie si sa ai rabdare cu aceste produse, multi se asteapta la efecte de pe o zi pe alta.Multa sanatate!
0
27-12-2009, ora 10:54
enemgabriel
Nu este medic/terapeut
enemgabriel
pentru adrian buc, tinere, una este o substanta de sinteza(e-uri) si alta este o substanta naturala, e-uri poate ca ai dumneata in cap sau esti obsedat de acesti aditivi, insa cum dracu poti spune ca sorbitolul din gel este de sinteza, ai cumva un buletin de analiza care atesta acest argument inventat?
0
27-12-2009, ora 22:00
enemgabriel
Nu este medic/terapeut
enemgabriel
Imi pare rau dar apelativul de stimate se potriveste frustratilor.Eu nu m-am adresat mai urat decat au facut-o frustrarile dumitale.Parerile dumitale ar trebui expuse in carciumi si nu pe un forum de sanatate, nu sunt valabile parerile partinitoare.Mai tinere incult, pe eticheta scrie compozitia BIOCHIMICA A GELULUI DE ALOE VERA(studiaza acest lucru ca nu-mi pierd vremea cu incultii), pe mine nu cei de la forever m-au invatat chimie sau lucruri care tin de compozitia biochimica a unui fruct sau a unei legume(parerea dumitale mi se pare nesimtita).Poti sa-mi dovedesti minciuna cum ca forever pacaleste oamenii?Ce studii te-au condus la aceasta afirmatie?NICIUN studiu, ci doar frustrarea.Din pacate pentru dumneata am un buletin de analiza care atesta cest lucru, vis a vis de compozitie, ma intreb cum ai putea sa ceri scuze fata de "consumatori"?Am un buletin si nu un "buletinm", invata sa citesti si sa scri si apoi putem crede ca esti demn de bagat in seama.
0
27-12-2009, ora 23:00
nuigreu
Nu este medic/terapeut
nuigreu
Buna tuturor, vad ca s-au trezit dispute cu privire la continutul Gelului de ALoe Vera : ), pentru cei care sunt interesati cu adevarat in sanatatea proprie si a familiei sale, am o invitatie la un discurs tinut chiar de Dr. Mencinicopschi, referitor la Gelul de ALoe Vera si produsele Forever (pe care si el le consuma cu placere), -*
Sanatate din belsug va doresc!

(*modificat de administrator)
0
28-12-2009, ora 09:52
enemgabriel
Nu este medic/terapeut
enemgabriel
ai creierul full de prostie, continua in acest ritm si cu siguranta vei avea prieteni doar in china.
0
04-03-2010, ora 02:10
altibi53
Nu este medic/terapeut
altibi53
Cam cu intarziere o posibila mediere, desi cred ca nu este tarziu niciodata. Mai cred ca pe un forum cu tenta medicala chiar si naturista nu este cazul unor dicutii la modul respectiv. Cred ca se impune din partea admin mai mult control. Nu au ce cauta pe forum pozitii extremiste in ceea ce priveste anumite luari de pozitie. Nu cred ca este elegant din partea unor persoane care au preocupari de natura medicala sa posteze asemenea expresii. Sper ca acest forum sa fie un instrument eficace pentru toti acei care au ceva de cautat si de oferit.
0
17-05-2011, ora 10:19
geo_cat19
Nu este medic/terapeut
geo_cat19
Buna ziua. Pentru cei interesati de suc nepasteurizat pe baza de aloe va pot recomanda gelul de aloe de la firma Zuccari din Italia.Este pentru diverse afectiuni ale organismului si da rezultate mult mai bune decat va puteti inchipui.In Romania unicul importator al acestor produse este firma Euro Net Srl.
Multa sanatate tuturor !
0
17-05-2011, ora 13:06
enemgabriel
Nu este medic/terapeut
enemgabriel
aloe vera de la zcari, un gel care este pasteurizat si care nu are principii active.S-a demostrat acest lucru.
0
17-05-2011, ora 14:25
geo_cat19
Nu este medic/terapeut
geo_cat19
Daca nu stii ce vorbesti nu te mai baga pentru ca dimpotriva este nepasteurizat si are principii active, nu ca cele de la forever care sunt apa chioara
0
17-05-2011, ora 17:09
enemgabriel
Nu este medic/terapeut
enemgabriel
ba baiete, forever este lider mondial in produse pe baza de aloe vera, voi cumparati aloe de la alte firme si pana-l imbuteliati voi deja...defapt voi sunteti excroci care doar va folositi de naivitatea oamenilor pe baza unei plante miraculoase.Cauta si mataluta detalii despre aloe vera si vezi cine e cel mai indicat sa produca sucul natural.Hai pa ca ma plictisesti, bisnitarule.
0
12-06-2011, ora 00:14
georgi11
Nu este medic/terapeut
georgi11
foarte bune si mai ieftine si gelurile BIO cu aloe vera de la Life Care. Mama si soacra mea le folosesc si sunt multumite, au scapat de bufeuri, constipatie, dureri...-*

(*modificat de admin)
0
12-06-2011, ora 15:05
enemgabriel
Nu este medic/terapeut
enemgabriel
foarte bune, la ce?la capitolul compozitie?nu cred.ieftin?normal, apa chioara nu prea se vinde pe bani grei.si cum poti dovedi ca mamicuta cu socreala au scapat?asta nu e site recrutare, esti in criza?pune mana si fa o reclama cinstita si nu antireclame.
0
12-06-2011, ora 16:58
georgi11
Nu este medic/terapeut
georgi11
domnule enemgabriel, si eu am folosit produse Forever ani de zile, dar cred ca raportul calitate/pret este mai bun la Life Care decat la Foreverer. Nu contest calitatea produselor Forever, dar nu sunt accesibile ca pret pt toata lumea. Din aceasta cauza recomand Life Care. Si da, mama si soacra mea chiar se simt mai bine in urma tratamentului cu gelurile cu aloe, alte tratamente nu au urmat. Fiecare are dreptul sa isi expuna parerile si experientele pe forum.
0
12-06-2011, ora 19:24
enemgabriel
Nu este medic/terapeut
enemgabriel
Raportul pret/calitate este corect, produse ieftine-calitate indoielnica.Forever este lider mondial in producerea produselor pe BAZA de aloe vera.Ca nu sunt accesibile pentru toata lumea este adevarat, dar sa spui ca un produs este mai ieftin in alta parte si sa nu poti dovedii ca este mai bun este altceva.
Dumneavoastra nu v-ati expus doar parerea, ati incercat o vanzare denigrand imaginea altei firme concurente, nu-i frumos si nici etic.
0
12-06-2011, ora 19:27
enemgabriel
Nu este medic/terapeut
enemgabriel
iata dovada calitati produselor pe baza de aoe vera.:----*

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: