Fibroza - dureri neuropatice

Buna ziua,
Va rog daca ma puteti ajuta cu catevA informatii: in urma cu 2 ani am fost diagnosticata cu neo col care a necesitat radioterapie. Urmare acestei radioterapii mi-a aparut o fibroza care mi-a afectat nervul sciatic ducand la dureri infioratoare pe piciorul stang, durere care pleaca din zona coccisului pana la degete. Am incercat toate medicamentele posibile, niciunul nu m-a ajutat suficient. Am dureri in permanenta. Azi mi s-a propus instalarea unei pompe cu morfina astfel incat sa fie eliberata exact in canalul spinal, periodic, o anumita cantitate de morfina. S-a lovit cineva de acest aspect. S-a rezolvat cu durerea? Ce parere aveti? Multumesc
Va rog daca ma puteti ajuta cu catevA informatii: in urma cu 2 ani am fost diagnosticata cu neo col care a necesitat radioterapie. Urmare acestei radioterapii mi-a aparut o fibroza care mi-a afectat nervul sciatic ducand la dureri infioratoare pe piciorul stang, durere care pleaca din zona coccisului pana la degete. Am incercat toate medicamentele posibile, niciunul nu m-a ajutat suficient. Am dureri in permanenta. Azi mi s-a propus instalarea unei pompe cu morfina astfel incat sa fie eliberata exact in canalul spinal, periodic, o anumita cantitate de morfina. S-a lovit cineva de acest aspect. S-a rezolvat cu durerea? Ce parere aveti? Multumesc
2 comentarii

Buna dimineata! Vi s-a administrat un preparat cortizonic( diminua inflamatia, inhiba fibrogeneza si amelioreaza durerea)? Consulta si un medic homeopat, ar putea sa-ti prescrie remedii care sa amelioreze simptomatologia ta ( e greu de stabilit aici ce remedii te-ar putea ajuta; eu ma gandesc la Gelsemium 200Ch - 3 granule sublingual, de 2 ori pe zi- 2 saptamani, apoi 5 granule o singura data pe saptamana (sambata) 6 luni, Hypericum 30CH- 3 granule de 2 ori pe zi, 1 luna, apoi 5 granule o singura data pe saptamana-6 luni, Cortisonum 5CH- 3 granule dimineata, zilnic -3luni, Magnezia phosphoporica 15CH- 3 granule de 3 ori pe zi, 1 luna, Colocynthis 15CH-3 granule de 3 ori pe zi, 1 luna, Arsenicum album 15 CH - 3 granule de 2 ori pe zi, 1 luna, eventual, Radium bromatum 9 CH- 3granule de 3 ori pe zi, 1luna, raze X 9CH - 3 granule de 3 ori pe zi, 1luna si sunt si altele ). Exista si un preparat homeopat numit nerv sciatic 7 CH -3granule, de3 ori pe zi, 1 luna. Remediile homeopate se administreaza direct din tub, sublingual, cu 30 minute inainte de masa; folositi o pasta de dinti homeopata. V-as mai recomanda sa consumati si un suc de radacini, am publicat pe blogul meu o reteta a unui astfel de suc. Numai bine

Multumesc mult ptr raspuns, voi incerca. Imi puteti da va rog si adresa blogului dvs. Eventual pe privat daca aici nu se poate.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Inflamare nerv sciatic
- 3lezare nervul sciatic - prin injectie
- 7nervul sciatic
- 9Junghi puternic si anchilozare
- 12Sufar de pareza sciatica popliteu ext. dr.
- 3Sciatica?
- 8Paralizia nervului sciatic popliteu extern
- 3probleme de sciatica sau cardio..?
- 34nerv sciatic afectat ???
- 2pareza SPE
- 1Nerv Sciatic(Monopareză Crurala) picior drept.
- 1Nervul sciatic
- 0Nervul sciatic in sarcina
- 1Durere a nervului sciatic
- 1Intrebare administrare medicament pentru nervul sciatic
- 1Spondiloliza (fractura de stres)
Mai multe informații despre: nervul sciatic
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: