fibrinogen, VSH-valori crescute
Buna ziua
Am 71 de ani si ca problema majora anterioara extirparea in urma cu 10 ani a unui rinichi pentru pietre.
La analizele recent facute mi-a iesit VSHul - 46, glucoza serica - 113, ureea serica - 46, leucocite in sumarul de urina - 15 wbc/uL
(si colesterolul seric total mi-a iesit cam mare - 263, cel LDL tot mare - 170 iar HDL colesterolul 50)
In urma cu un an glucoza serica si ureea serica mi-au iesit cam la aceleasi valori ca anul acesta insa atunci VSH-ul era de numai 16 adica normal.
Care ar putea fi cauza cresterii VSH in cazul meu si ce as putea face?
Va multumesc anticipat
Am 71 de ani si ca problema majora anterioara extirparea in urma cu 10 ani a unui rinichi pentru pietre.
La analizele recent facute mi-a iesit VSHul - 46, glucoza serica - 113, ureea serica - 46, leucocite in sumarul de urina - 15 wbc/uL
(si colesterolul seric total mi-a iesit cam mare - 263, cel LDL tot mare - 170 iar HDL colesterolul 50)
In urma cu un an glucoza serica si ureea serica mi-au iesit cam la aceleasi valori ca anul acesta insa atunci VSH-ul era de numai 16 adica normal.
Care ar putea fi cauza cresterii VSH in cazul meu si ce as putea face?
Va multumesc anticipat
Buna ziua, sufăr de sarcoidoza si mutațiile genetice mthfr si gena pai.am pierdut splina acum 3 ani in urma unui anevrism pe artera splenica descoperit in urma unui tromboembolism pulmonar, tratat cu succes acum 4 ani.Atunci analiza fibrinogenului era 250.Ieri la analize fibrinogenul era 121.sunt f slabă 45 de kg 36 de ani.o ușoară anemie hemoglobina 10 iar fierul este doar 21 de ani de zile.Intrebarea mea este legata de acest fibrinogen si valorile lui.Multumesc anticipat.
La fibrinogen 670, ALT 46, AST 54, colita cronica usoara, BRGE, colecistectomie de 2 ani, e vorba despre o inflamatie ? Ce analize in afara celor din sange se pot face pt a gasi un leac? Poate ceva imagistic?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10VSH marit
- 68vsh si proteina c reactiva foarte mari
- 7VSH 45 la copil de 3, 5 ani!
- 6Fibrinogenemie si VSH marit
- 0VSH
- 0Vsh foarte mare
- 1VSH mare
- 2Poliartrita reumatoida tratata cu sulfasalazina - VSH 90 - schimbare tratament?
- 0VSH
- 1Cpr si vsh crescute
- 1Viteza sangelui
- 0Nedumerire VSH
- 0VSH mare.
- 0VSH mare, PCR mare
- 1Vsh și fibrinogen scazute
- 0Valoare VSH
- 1Am nevoie de un medic sa mi ofere un sfat momentan!!! Va rog!!!!
Mai multe informații despre: VSH (VSE)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: