febra nejustificata

02-09-2007
adialex
Nu este medic/terapeut
adialex
este a duoa oara cand fetita mea (1, 7 luni) face febra fara motiv; prima data a fost sambata trecuta, a tinut 2 zile si nu a depasit 38; am inteles ca a fost de la dinti; sambata aceasta aceeasi poveste, doar ca temp este de 37, 7; nu are rosu in gat, nu are infectie urinara, starea generala este buna; este adevarat ca ii dau 2 canini si pare sa mai iasa si o maseluta, dar totusi de cate ori poate face febra de la dinti? un canin deja a spart, iar la celalalt se vede un coltisor;dar mi-e greu sa cred ca de la dinti poate face de 2 ori temperatura;
puteti sa imi recomandati ce alte analize sa-i mai fac? sau despre ce poate fi vb?
multumesc
1 comentarii
0
03-09-2007, ora 00:00
c.dana
Nu este medic/terapeut
c.dana
Buna.temperatura pina in 38 nu e ceva de speriat, poate fi de la dinti, daca copilul are si scaunul modificat[mai moale ca de obicei].copilul poate face febra pentru ca pina dintisorul iese ii provoaca durere si aceasta ii face sa- urce temperatura.Pina la 2, 5 -3 ani, sau poate mai devreme cind o sa-i iasa si ultima maseluta, sa ai mare grija.ii poti da in perioada eruptiei nurofen sirop pentru copii si cal gel ung. pentru gingii.Eu am depasit aceasta faza cu copilul meu care are acum 3 ani, si ti-am dat un sfat.Nu toti copii fac la fel, doar cei care sunt mai 'gingasi'.Cred ca recunosti acum cind copilul este bolnav...ca si atunci poate face febra.Analize i-ti poate recomanda si med. de familie daca ti se pare ceva alarmant,...mergi si consulta si un medic pentru linistea ta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul