ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

extrasistole ventriculare

777 comentarii 1 2 ..... 161718 ..... 25 26 Înainte ›
0
23-04-2009, ora 16:53
gratioasagina
Nu este medic/terapeut
gratioasagina
dany...dany...tu esti suparator de tinar...ptr esv imi pare rau ptr tine.dar iti dau un sfat citeste tot forumul de la inceput.Sotul meu e doctor profesor in psihiatrie in America...si culmea a facut si un an de cardiologie...citeste ekg cu ochii inchisi..dar nu exista ajutor si terapie mai mare ptr mine ca acest forum...ca sint oameni care traiesc esv in fiecare zi...ca mine.dar bine am si pauze...tine=te de noi...si citeste de la inceput...cind termini vei avea o ff buna idee...ce se poate face si ce nu din pacate.ia si un pix si scrie...tratamente...cind mergi la doctor te duci scolit..deja altfel vorbesti si intelegi ce ti se va spune...si mie mi-a facut monitor intr-o zi cind nu aveam de loc si nu a iesit nici una.cum le-am zis...si eu dar pot face monitor de eveniment numai evenimentul se inregistreaza cind apas pe buton...pe o luna dar nu m=am dus sa dea Domnul sa nu mai fie nevoie niciodata...au plecat si ani la mine deci speranta e si ptr tine...nu te stresa...ca mai rau e...cite ai pe zi intr-o zi f rea ?
0
24-04-2009, ora 14:30
mariusa
Nu este medic/terapeut
mariusa
Buna dragilor! Eu nu mai inteleg nimic. Am avut o perioada super, super, in care nu am avut nici o esv. Dar de vreo 2 saptamani parca au innebunit. Da' stati sa vedeti ca acum nu mai am "bum..pauza...bum...pauza.." acum am cate 5-6 bum-uri, unul dupa altul, ca ma sperie din cale-afara. Daca tot asa va fi cred ca cedez nervos. N-am luat atata Distonocalm cat am luat saptamana asta, de 2 ani de cand le am. Nu stiu ce s-a intamplat, ca nici stresul nu a fost mai mare si nici nu s-a intamplat ceva care sa ma agite. Si ai dreptate Daniel, e foarte clar ca sunt ipohondra - m-am recunoscut in descrierea bolii - insa aceasta ipohondrie nu am dobandit-o decat dupa ce m-am trezit cu esv-urile, nicidecum inainte. Voi cum v-ati simtit in ultimele 2 saptamani? Cred ca si vremea asta schimbatoare ma da peste cap. Nici nu mai stiu ce sa zic. Numai bine tuturor!
0
24-04-2009, ora 15:25
priena
Nu este medic/terapeut
priena
Mariusa tine- te tare, nu te lasa doborata de esv- uri! Si eu, cu tot magneziul si cu tot calmul meu ingeresc, am simtit zilele astea cateva extrasistole. Eu am trecut insa la terapia <...ei si ce daca?>, adica: in urma analizelor reiese ca nu sunt bolanava, atunci,...ei si ce daca am cateva extrasistole? Asa trebuie sa gandesti si tu. Nu te lasa coplesita de intrebari si tristeti, of...iar am extrasistole, sau am puls marit. Daca in urma analizelor reiese ca nu ai inima bolnava, capul sus! Nu te mai speria, aduna- ti toate fortele si fa ceea ce depinde de tine, adica un regim de viata sanatos- alimentatie sanatoasa, miscare, Mg, odihna...Stii ce ma ajuta pe mine cand ma apucau, , nevrozele" astea? Ma uitam la o comedie, sau citeam ceva placut, sau stai la un pahar de vorba cu cineva drag. Or sa treaca toate starile astea, stiu cat sunt de chinuitoare, mi- au mancat si mie ani buni din viata. Sa auzim numai de bine!
0
25-04-2009, ora 10:10
adrian054
Nu este medic/terapeut
adrian054
Hello all! As dori sa lamuresc si eu o problema. De vreo 3 ani am fost diagnosticat cu HTA, EKG fiind ok.
Tratament Enap 10 mg -2/zi si Tertensif -1/zi. Dupa un timp, pe un fond de stress a aparut si o tahicardie (in toiul noptii ma trezeam cu pulsul 120). Diagnostic tahicardie sinusala - tratament Bloxan 100 mg 1/zi (dimineata). Dupa o alta perioada a aprut un bloc minor (incomplet) de ramura dreapta.
Tinand cont de faptul ca acest bloc poate fi si congenital dar nu a mai aparut inainte, as dori sa stiu daca tratamentul cu betablocante fara a fi neaparata nevoie (adica tahicardia sa aiba alta etiologie decat nodul sinusal), poate duce la aparitia blocului de ramura.
De remarcat ca, dupa o alta perioada, cardiologul a fost foarte nesigur la citirea EKG daca ar fi sau nu si un BAV.
0
25-04-2009, ora 10:30
mariusa
Nu este medic/terapeut
mariusa
Multumesc pentru incurajari, Priena! Sa stii ca am incercat sa fac abstractie de ele si imi repet intr-una ca medicii au spus ca nu am nimic la inima, dar se manifesta tot mai ciudat. Cu "figurile" lor de pana acum eram deja obisnuita si chiar reuseam sa fac abstractie dar acum ma sperie. Cred ca ar trebui sa mai fac un holter. Mai stiu eu ce modificari au avut loc? Oricum, saptamana viitoare cred ca ma duc la un control. Nu am mai fost din 2007. Va pup pe toti!
0
27-04-2009, ora 10:52
miki27
Nu este medic/terapeut
miki27
Andy, si noi am fost tot la Paris, am venit sambata.Acelasi lucru si la mine, nici urma de esv, cu tot efortul facut. mergeam cate 10 ore pe zi si m-am simtit foarte bine.In schimb am alta problema.Am racit foarte tare si m-am pricopsit cu o sinuzita urata rau care este intretinuta de o deviatie de sept. Cand m-am intors cu avionul, mi s-a infundat rau o ureche si nu-mi mai trece. Am fost la doctor si mi-a spus ca trebuie neaparat sa ma operez de deviatie de sept. Intrebarea este: Cat de riscanta este anestezia generala in contextul extrasistolelor ? Astept raspunsuri de la voi, care ati trecut prin operatii cu anestezie generala avand extrasistole si de la cei care stiu ( fara se se fi operat). Mi-e frica rau ca nu ma mai trezesc.
0
27-04-2009, ora 11:05
MihaelaP
Nu este medic/terapeut
MihaelaP
In ceea ce ma priveste, cu toate diagnosticele posibile si imposibile avute :), adica bloc atrio-vetricular descoperit recent, polaps de valva mitrala acum vreo 10 ani, aritmie, cateva extrasistole, tulburari de coducere.am zburat cu avionul de cateva ori pana acum, m-am plimbat cu motocicleta :), m-am plimbat si eu ore in sir prin orase europene :) ca si altii de altfel, de aici si, in plus, am facut si anestezie generala de 3 ori in viata pana acum.si nu am patit nimic, nici nu m-am simtit rau.nimic.din contra...imi place sa zbor, sa ma plimb si...ador anestezia generala :) :) :) :).
Probabil ca depinde si de la organism la orgnism...si de medic.etc.
Oricum...mult succes si numai bine !
0
27-04-2009, ora 15:13
dany91
Nu este medic/terapeut
dany91
gratioasagina poi cand cum.pe zi nush cate am, dar pe minut am vreo 15, aproximativ.:( si va multumesc tuturor pt sfaturi. ce pot sa zice e ca 1 saptamana nu am mai avut esv-uri:)) am jucat si doua meciuri :)) dar ce pot sa va mai zic ca azi, iar mi-au aparut:)))) am fost la doctor marti si a zis ca am cv babeste spus ( nervi la inima ) si a mai zis ca primesc prea multa adrenalina la inima si se manifesta prin extrasistole asa cv a zis, ca deja nu mai stiu ce se intampla :))beau acuma cv ceai de paducel. eu incerc in continuare sa nu le bag in seama :))))) poate o sa reusesc sa le dau afara din inima. daca mi-ar disparea cred ca as fi cel mai fericit om de pe Terra :)))) pana atunci multa sanatate tuturor.
0
27-04-2009, ora 20:35
Daniel Sarba
Nu este medic/terapeut
Daniel Sarba
Ai fost la doctor si totusi nu ti-a dat nici macar un beta-blocant. Stie doctorul ce stie. Oricum, citeste cate ceva despre beta-blocante, daca o sa iti mearga chiar rau, poti incerca un tratament cu Lokren sau Concor. Oricum problema e la gamalie, iti spun sigur, in aceasi situatie sunt si eu (am 25 de ani si am facut sport de performanta). Am scapat de esv-uri cu voie buna (si oleaca de Lokren) :)
Spor la informare!
0
27-04-2009, ora 20:42
mariusa
Nu este medic/terapeut
mariusa
Bine te-ai intors, Miki! Ai vazut ca nu e dracu asa de negru cum pare? Eram sigura ca lucrurile vor decurge cat se poate de bine. Ma bucur pentru voi ca ati reusit sa va deconectati. Eu, in afara de "hei rup, hei rup"...nu prea am vazut anul acesta. Ce sa-i faci, ne ataca "criza" din toate partile! Da' scot parleala luna viitoare, cand voi putea sa-mi iau o parte din concediul de anul trecut. Se pare ca ne adunam din nou.Cred ca Gina lipseste la apel din cauza schimbarii locuintei iar Andyzen o fi plecat prin alte strainataturi. PuiuCris, cum a fost cu gonflabila (ma refeream la barca, ha, ha!)? Ar fi frumos sa facem o intalnire a esv-istilor intr-un weekend. Pana atunci, numai bine tuturor!
0
28-04-2009, ora 03:34
gratioasagina
Nu este medic/terapeut
gratioasagina
Miki si eu am deviatie desept...70% din oameni au dar daca nu e simptomatic nu te opera...daca se infunda si se desfunda sint cornetele nazale care sint niste organe erectile in nas si se umfla cu singe mai ales daca ei ptr inima med sint vasodilatatoare...si-ti infunda nasu congestie si la nivelul sinusurilor..septul nu e problema daca ai si momente cind respiri bine sint cornetele superumflate cu singe..care obstrueaza si orificiile de scurgere a sinusurilor in nas e temporar.trebuie sa-mi spui exact simtomele...eu am ars putinel cornetele...e 10 minute procedura...ca la dentist.Adrian tahicardia sinusala e originata in sinus only...beta blocante si bloc de ramura...nu sint prieteni buni...nu convietuiesc impreuna...ai terminat cu tahi acu?tot mai ai..si eu am avut asa exact noaptea...un an si s-a dus...mai apare citeodata..si ma ridic sus si pleaca ai facut un studiu de dormit ?dar ai apnee noaptea e belea...sforai ?ai sotie ce zice ?ca e important tahicardia cu...nivelul de oxigenare in timpul noptii.daca ti se opreste respiratia brusc...intri in tahicardie automat...trebuie sa slabesti si sa dormi pe 2 perne...orice tratament poate da aritmii.unde dai si unde crapa.din pacate...tratamentul ptr tensiune poate scadea prea mult tensiunea in timpul noptii cind oricum totul se reduce si atunci inima e obligata sa compenseze...si sa bata dublu ca tensiunea s-a prabusit.ti-a mai scazut din doze ?ca si beta blocantul adaugat la ce iei...scade si mai mult...eu cred ca trebuie reduse.inima ta incearca sa compeseze totul ce colapseaza noaptea...adica tensiunea si poate si lipsa de oxigen numai un sleep study poate spune te tine noaptea cu monitoare pe tine si iti pune si in nas senzori...o sa fii uimit de cite ori ti s-a oprit respiratia daca ai cu sforaitul sau apnee daca nu tensiunea e prea mica iar cordul incearca sa mentina o presiune normala.Dany curaj...ca daca ai si pauze se poate sa plece asa am avut si eu
0
28-04-2009, ora 14:25
dany91
Nu este medic/terapeut
dany91
buna gratioasagina. poi am cateodata si pauze.deci extrasistolele astea ma tin 4 zile si pe urma pleaca.dupa 1 sapt iar revin.si mai este cateodata cand bate de vreo 8 ori anormal si pe urma revine la normal cateva batai si iar incepe la anormal:))) nush ce se intampla :)) nu mai am mult si o sa inebunesc :)) apoi cand urc scarile si in ureche le aud, si parca mi se opreste inima si pe urma vine cu o bataie puternica. dar nu inteleg, de ce vin asa numai? dintr-o data? parca is programate.
0
28-04-2009, ora 19:59
julie v
Nu este medic/terapeut
julie v
Dragul nostru dany91...cati ani ai ? 18 ?
0
29-04-2009, ora 06:35
dany91
Nu este medic/terapeut
dany91
da.
0
29-04-2009, ora 08:52
PuiuCris
Nu este medic/terapeut
PuiuCris
Bonjour dragi colege si colegi, Dany boy what' s up buddy?...pai (nu poi) tu la varsta asta mai copile, nici n-ar trebui sa indraznesti sa zici ceva de corason...ciudat lucru insa ca te-a lovit asa devreme. Eu sunt chiar mahnit ca ti se intampla asta si mai inainte de a face cu noi caterinca despre esv, ia-ti mai bine inima in dinti si du-te la un cardiolog bun. NU de alta dar bataia aia puternica despre care povestesti o sa-ti dauneze serios un pic mai tarziu. Din ce scrii tu, imi dau seama ca n-ai studiat fenomenul, esti preocupat probabil de cu totul alte chestii specifice varstei tale, dar iti recomand cu caldura unui parinte (asta nu inseamna ca trebuie sa-mi spui tata) sa te apleci cu interes asupra problemei tale. Deasemenea, daca te apasa interesul in aflarea de informatii in legatura cu esv (extrasistole ventriculare; esa = ex. atriale) iti recomand sa citesti "d'a capo al fine" acest bogat topic si o sa-ti dai seama IMEDIAT cine suntem, ce probleme avem si mai ales.atentie, mai ales modul in care trebuie sa te exprimi, chiar si in scris, alaturi de noi.
IN rest, viata e frumoasa!
0
29-04-2009, ora 09:37
miki27
Nu este medic/terapeut
miki27
gina, ce sa-ti spun, povestea mea cu deviatia de sept, e veche. Cred ca o am de cand m-am nascutdar a devenit simptomatica de vreo 13 ani, de cand am si inceput deasemenea sa-mi pun picaturi in nas. Nu pot trai fara ele.In plus, am capatat si o sinuzita de vreo 3 ani. Orice raceala se manifesta prin aceasta sinuita. Acum a coincis aceasta raceala puternica cu zborul cu avionul. Astfel ca,. in acest moment, dupa ce am aterizat, am jumate de cap infundat si aud foarte slab cu urechea dreapta. Sunt deja 5 zile de cand am venit si nu-mi trece. Mi-a frica ca raman surda de-o ureche.(bucuria sotului ). Medicul mi-a spus ca de vina ar fi sinuzita, care mi-a dat reactia asta, care la randul ei este intretinuta de deviatia de sept. Si ca trebuie neaparat sa ma operez.. Eu una, nu m-as opera decat daca sunt neviota sa aleg intre viata si moarte, asa frica imi e. Maine ma mai duc la un medic, sa vedem ce zice si asta.
0
29-04-2009, ora 10:57
julie v
Nu este medic/terapeut
julie v
Dany, te-am intrebat, pentru ca si eu am un singur copil, baiat de varsta ta. Si mare mi-a fost uimirea cand mi-a spus intr-o zi ( anul trecut, prin vara !) ca simte si el la inimioara, ceva asemanator mie ! Daca ai sti, dragul de el, cat de tare a vrut sa ma menajeze, cand s-a hotarat sa-mi spuna asta ! Intai m-a rugat sa nu ma sperii, ca el vrea sa-mi spuna ca el crede ca are si el, ce am eu la inima ! Evident ca m-am speriat si imediat i-am facut o programare la un cardiolog mai bunisor, unde am facut consultul complet ( EKG, ascultatie, ecodoppler cardiac ) si nu are nimic suspect la inima ! Tot ca si tie, i-a spus medicul sa faca sport, ca nu e nici o problema ! Nu i-a dat medicatie, desi si-a dat seama ca el facea extrasistole ( nu i-a prins niciuna pe EKG) si a tratat problema cu detasare ( normal, doar nu era copilul lui !!!). Dar eu i-am facut analize de sange si-am vazut ca avea calcemia sub limita minima ! I-am pompat calciu vreo 2 luni ( de la Wallmark, este Ca+Mg+Zn si separat i-am luat vitamina A+D3 ), si-a luat in fiecare zi, dupa masa de la amiaza, cate o pastiluta de-un fel si alta de celalalt fel. L-am "monitorizat" eu vreo 2-3 saptamani, in sensul ca il mai intrebam cum se mai simte, si dupa aceea, problema a fost data uitarii ! Acum face iar, de la mine putere, cura de 2 luni cu ce ti-am spus, si nu mai are probleme ! Deci...te rog sa-ti faci analizele, sau daca nu, ia asa cum ti-am spus, schema fiului meu ! La tine este sigur un dezechilibru ionic care intretine extrasistolia ! NU MAI LUA BETABLOCANTE !!! Esti un copilut prea fraged pentru asa ceva ! Stiu ca este greu sa te mobilizezi de unul singur, in problemele astea ( apropo, mama, tata, sunt alaturi de tine ?) dar pot sa-ti spun ca Ciprian ( baiatul meu ) nu prea le baga in seama ! El este mai preocupat de chitara decat de esv-uri si, spre bucuria mea ( ca nu-mi seamana deloc ca fire ) imi spune ca nu ii este frica de ele ! De ex., Cipi ( ca si mine ) are o slabiciune pentru ciocolata ! Si nu cred ca-i foarte bine, zilnic, sa manace asta ! Dar cateva patratele pe zi ii dau energie ! Chiar daca ii mananca calciul, eu il suplimentez prin alte moduri ! Curaj, dany, sigur vei depasi problemele astea !
0
29-04-2009, ora 12:24
miki27
Nu este medic/terapeut
miki27
Dany, am si eu 2 baieti. Cel mare, care are 11 ani, cand ma vedea pe mine ca-mi iau tensiunea, vroia sa i-o iau si lui. si asa, i-am luat odata tensiune si am vazut ca are bataile cam aritmice. bineinteles ca m-am gandit imediat la extrasistole, desi el nu simtea nimic. M-am dus cu el la cardiolog (din nefericire, de adulti) si in urma unui ekg, mi-a spus ca are extrasistole atriale. Evident, m-am speriat foarte tare si am hotarat sa me duc la cardiolog pediatru, care dupa ce i-a facut si el ekg, ecografie si l-a ascultat la inima mi-a spus ca nu are nici o extrasistola, ca are aritmie respiratorie, absolut normala si specifica varstei lui. Ma gandesc ca la tine sunt foarte importanti si hormonii, ca sunt multe schimbari la varsta asta si ca tot ce simti tu, sunt doar chestii trecatoare. Asta nu insemna sa nu te duci la medic, poate iti va da un coplex de vitamine, care sa te ajute. Sunt sigura ca foarte important este si calciul, exact cum spune julie.
0
29-04-2009, ora 14:12
dany91
Nu este medic/terapeut
dany91
Buna. Am facut toate analizele: calciu, magneziu, potasiu, sodiu.si analizele la glanda tiroida toate mi-au iesit perfect.Am mers la Cluj cu programare unde doctorul cardiolog s-a uitat pe EKG-ul facut in ziua cand aveam aceste probleme si a constatat ca am extrasistole si pe urma mi-a facut film si toate celelalte ( ascultatie ) etc in alta zi cand nu aveam extrasistole la inima si mi-a zis ca nu am probleme cu inima si ca pot sa imi continu viata sportiva. Daca aveam probleme cu inima se vedea pe film in perioada cand nu am extrasistole? Si nu-mi pot da seama de la ce vin asa dintr-o data . VA MULTUMESC PT SFAT SI INCURAJARI !!!
0
29-04-2009, ora 14:46
julie v
Nu este medic/terapeut
julie v
Da, daca aveai probleme cu adevarat, s-ar fi vazut ! Eu zic totusi ca ai o spasmofilie normocalcica ! Sa stii ca am facut analizele de sange ( ale mele, nu ale baiatului ) in doua locuri diferite, in doua zile consecutive ! Calcemia mi-a iesit sub lim. minima cu aproape o unitate ( s-au speriat asistentele si mi-au spus sa-mi reglez numaidecat calcemia, ca voi avea probleme serioase cu inima !) intr-un loc, iar la cel de-al doilea laborator, mi-a iesit la limita superioara ! STUPOARE MAXIMA ! Eu am ignorat cel de-al doilea si am luat 2 luni zilnic, ca+mg+D3 ! Mai am extrasistole, dar foarte rare si mai slabe in intensitate ! Oricum, simt ca traiesc ! Si sunt zile cand n-am niciuna ! Incearca, totusi !
0
30-04-2009, ora 15:51
toni2
Nu este medic/terapeut
toni2
buna tuturor!
sunt nou aici dar am citit unele dintre comentarii. am costatat ca sunt un caz deosebit fata de cei mai multi dintre voi, in sensul ca, , produc" fff multe esv(17.500 in 24h, din care 250 cuplete si o tripleta), fara insa a avea vreo afectiune a cordului.
cu toate acestea nu am avut habar ca ar fi ceva in neregula cu mine, nu am avut si nu am stari de rau, nu simt ca ar fi ceva ciudat in legatura cu bataile inimii iar diagnosticul mi-a fost dat la un control intamplator, dar confirmat cert de mai multe EKG si monitorizare holter in doua randuri.
ultima medicatie prescrisa este MEXITIL, un medicament nemtesc care nu se gaseste in Romania si despre care am aflat recent ca e interzis in unele tari, printre care Elvetia. nu stiu insa de unde sa-l procur si nici daca sa-l mai iau. stie cineva, ceva despre asta? exista tratamente naturiste?
0
30-04-2009, ora 18:17
julie v
Nu este medic/terapeut
julie v
Buna Toni ! Sunt un pic indecisa in legatura cu tine ! Adica nu stiu daca sa te consider un "fericit", ca nu te simti rau ( ca nu simti deloc extrasistolele ), sau un "ghinionist" ca ai si alte forme ale esv-urilor ! Dar faptul ca nu esti simptomatic si ca n-ai modificari ale cordului, este un semn bun ! Eu, de exemplu, spre deosebire de tine, simt fiecare esv ! Esti un pic mai special ! Decat mine, cel putin ! Pentru cei care au mai mult de 20.000 de esv-uri, exista procedeul denumit ablatie, pentru care este un topic deschis de o tipa cristina 84 ( mai este unul, dar eu te indrum pe asta ) ! Si acolo exista un OM DEOSEBIT( lucreaza in bransa !), care chiar te poate ajuta cu sfaturi concrete, si la obiect, pe numele lui armmdt ! Eu te sfatuiesc sa scrii pe topicul de ablatie, si sa vezi ce parere are el ! Pentru ca am auzit ca a rezolvat o doamna care, ca si tine, avea cateva zeci de mii de esv-uri, dar nu mai stiu daca era simptomatica sau nu ( de fapt cred ca era ca si tine, asimptomatica, pentru ca altfel ar fi innebunit de-atata suferinta !). Succes !
0
30-04-2009, ora 20:43
Daniel Sarba
Nu este medic/terapeut
Daniel Sarba
toni, poate te pot ajuta. Eu sunt in München pana la sfarsitu lui mai. Poate ti le pot eu cumpara daca imi spui ce si cum. Ca fara reteta e cam greu aici. Eu sunt din Oradea. Apropo, eu am reinceput de trei zile tratamentul cu Lokren, de cand sunt in delegatie m-au reapucat extrasistolele si mai am si tensiune (140/85).
0
01-05-2009, ora 14:12
Roxyca
Nu este medic/terapeut
Roxyca
Buna dragii mei!Nu am mai intrat de mult timp pe forum nu pt ca as fi scapat de extrasistole ci pt ca am fost plecata intr-o zona unde nu am avut acces la internet.V-am citit cu interes toate discutiile pt ca am ramas la fel de interesata de tot ce e legat de extrasistole.Pana acum aveam extrasistole simple pe care le simteam insa f tare acum de ceva timp am observat ca atunci cand apar parca ar fi 2 sau 3 odata, o senzatie f ciudata insotita parca de lipsa de aer si inevitabil panica.Ce vreau eu sa va intreb poate sunteti mai informati ca mine si ma puteti ajuta :as vrea sa stiu daca se poate face anestezie generala avand aceste extrasistole binenteles pe un cord sanatos.Exista vreun risc?Multa sanatate va doresc si un week-end cat mai placut!
0
02-05-2009, ora 21:16
adrian11
Nu este medic/terapeut
adrian11
pt toni

mexitilul este un antiaritmic folosit aproape exusiv pt cei cu esv.dar mai ales la cei care au si o cardiopatie ce cauzeaza aceste esv sau un infarct in antecedente..
daca ai un cord sanatos...nu are rost sa il iei..parerea mea...si eu am fost pe tratament cu mexitil si nu a avut absolut nici un efect.si pe deasupra are si ca si efecte secundare producerea de aritmi...
daca totusi vrei sa il iei eu te pot ajuta...medicamentul exista la noi...cit vrei..trebuie doar sa il cauti..in caz ca nu gasesti te rog sa imi scfii si iti procur eu cit vrei.
0
04-05-2009, ora 13:28
dany91
Nu este medic/terapeut
dany91
buna Roxyca. asa mi se manifesta si mie ;) eu am cate 7, 8, 9, 10 batai asa :)). incerc sa nu le bag in seama.
0
04-05-2009, ora 16:08
toni2
Nu este medic/terapeut
toni2
multumesc celor care mi-au raspuns, indeosebi adrian11 si Daniel Sarba, care s-au oferit sa ma ajute in a procura mexitil. nu stiu daca o sa mai iau dupa ce am aflat lucruri atat de negative despre acest medicament, dar parca as vrea sa-l am cand ma duc la discutii cu doctorita care mi l-a prescris.
julie v, m-am documentat in ceea ce priveste ablatia. deocamdata nu am de gand s-o fac, mai ales ca pe mine nu ma deranjeaza esv in nici un fel. chiar daca am 17.500esv, la efort dispar. ar trebui s-o tin numai intr-o alergare.
0
04-05-2009, ora 18:44
dorin71
Nu este medic/terapeut
dorin71
Buna.Am 38 ani.am esv de la 12 ani.acu 6 ani am tinut o cura de slabire gresita[infometare] la 4 luni sau declansat tare, am fost la urgenta am facut ekg dar nau prins nici una.Le-am avut 8 luni incontinu, am uitat sa va spun, tot la 12 ani am facut prima criza de spasmofilie urita tare, nici sa respir nu mai puteam.De atunci le am zilnic, in ultimu timp le am in salve.Acu 2 ani am facut o criza de esv de aproape 2 ore cu mici pauze, am crezut ca mor, am ajuns la urgente.Acu si cind trag aer le fac sau cind ma aplec, dupa ce maninc nu mai zic de emotii[fire emotiva].Odata cu ele am si atacuri de panica.Am ani de cind am avut o zi fara esv.Am fost la medici-diagnostice-BRDminor, spasmofilie, sindrom anxios, distonie neuroveg., dar cordul sanatos.Acu sunt suspect de hernie interstitiala, trebuiesa fac o radioscopie.Am 6 ani de cind ma inebunesc.am zile cind ma simt foarte bine citeva pe zi, dar si zile ca cea de azi care ma fac sa ma duc la spital.Tratament-metoprolol 0, 5si frontin, oricum miam luat gindul ca as mai putea scapa de ele.Cu o durere oricare te mai poti obisnui dar cu ele nu.AM 26 ani de cind le am, adevarul ca pina acu 6 ani mai rare, dar acu ma inebunesc si eu la rindul meu pe medici.Am momente cind le simt ca au sa apara dinainte.Am un baiat de 12 ani care ma face sa am si momente mai bune.Sper ca nu vam plictisit
0
04-05-2009, ora 19:25
Daniel Sarba
Nu este medic/terapeut
Daniel Sarba
Salut,

ce tratament urmezi Dorin? (bun venit printre noi, desi esti veteran cu esv-urile) Cum stai cu analizele de Ca, Mg?

Salut.
0
04-05-2009, ora 19:41
dorin71
Nu este medic/terapeut
dorin71
sal.metoprolol 0, 5 magne B6, la analize au iesit valori normale
Adaugă un comentariu / răspuns
777 comentarii 1 2 ..... 161718 ..... 25 26 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: