Extractie rest de masea

12-07-2019
marie.anne
Nu este medic/terapeut
marie.anne
Am facut o extractie a unui rest de masea si la 3 ore de la aceasta operatiune, inca mai sangereaza gingia mea.Doctorita mi-a spus sa tin pansamentul doar 30 de minute.Ceea ce am si facut dar vad ca tot mai iese sange din acel loc.Ce-i drept e sange rau, cu infectie dar ma ingrijoreaza ca nu se opreste. Ce ma sfatuiti sa fac?
4 comentarii
1
13-07-2019, ora 12:44
360
Nu este medic/terapeut
360
s-ar putea sa ai deficienta de vitamina k1, care coaguleaza sangele.
vitamina k1 se gaseste in spanac si in salate. in spanac e f mult, de aceea iti recomand sa mananci.
pe langa spanac consuma si ceva seminte/nuci/alune pt ca cred ca ajuta la absorbtie. e suficient si sa manci un ou sau doua pe langa spanac in loc de seminte/nuci/alune
1
13-07-2019, ora 14:03
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Daca nu se opreste sangerarea, mergeti la urgente, eu stiu ce au de facut.
0
13-07-2019, ora 22:51
marie.anne
Nu este medic/terapeut
marie.anne
Am reusit sa opresc sangerarea cu a doua compresa. Poate ar fi trebuit sa o tin mai mult pe prima.
0
14-07-2019, ora 09:46
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Foarte bine: presiune local este primul gest care se indica. In rest, respectati indicatiile postextractionale ( sa nu clatiti, sa nu fumati, sa nu faceti succiune la nivelul plagii, igiena buna etc ). Vindecare buna sa aveti!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sângerare după extracția dentară (hemoragia post-extracție)
  •