Extractie rest de masea

Am facut o extractie a unui rest de masea si la 3 ore de la aceasta operatiune, inca mai sangereaza gingia mea.Doctorita mi-a spus sa tin pansamentul doar 30 de minute.Ceea ce am si facut dar vad ca tot mai iese sange din acel loc.Ce-i drept e sange rau, cu infectie dar ma ingrijoreaza ca nu se opreste. Ce ma sfatuiti sa fac?
4 comentarii

s-ar putea sa ai deficienta de vitamina k1, care coaguleaza sangele.
vitamina k1 se gaseste in spanac si in salate. in spanac e f mult, de aceea iti recomand sa mananci.
pe langa spanac consuma si ceva seminte/nuci/alune pt ca cred ca ajuta la absorbtie. e suficient si sa manci un ou sau doua pe langa spanac in loc de seminte/nuci/alune
vitamina k1 se gaseste in spanac si in salate. in spanac e f mult, de aceea iti recomand sa mananci.
pe langa spanac consuma si ceva seminte/nuci/alune pt ca cred ca ajuta la absorbtie. e suficient si sa manci un ou sau doua pe langa spanac in loc de seminte/nuci/alune

Daca nu se opreste sangerarea, mergeti la urgente, eu stiu ce au de facut.

Am reusit sa opresc sangerarea cu a doua compresa. Poate ar fi trebuit sa o tin mai mult pe prima.

Foarte bine: presiune local este primul gest care se indica. In rest, respectati indicatiile postextractionale ( sa nu clatiti, sa nu fumati, sa nu faceti succiune la nivelul plagii, igiena buna etc ). Vindecare buna sa aveti!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Injectiile.. esecul tratamentului
- 1Sangerare la doua saptamani dupa extractie
- 3Tratament post extractie molar de minte
- 2Extracție Masea
- 2Extracție Masea
- 6Extractie molari de minte
- 1Complicatii dupa extragere de masea de minte stanga jos
- 1Cheag sange dupa extractie
Mai multe informații despre: sangerarea dupa extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: