Extirpare Xantelasme

29-04-2014
mirodenia
Nu este medic/terapeut
mirodenia
Am o rugaminte mare, spuneti-mi va rog cum e mai bine sa scot xantelasmele pe care le am pe ambele pleoape: prin chirurgie clasica, prin laser, prin atingerea cu o substanta chimica?

Si unde ar fi cel mai bine, cel mai sigur, sa nu ma casapeasca la ochi, sa ma operez in Bucuresti?

Va multumesc mult de tot!
4 comentarii
0
29-04-2014, ora 17:33
Dr. Calin Dobos
Chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva, Bucuresti / Galati
Dr. Calin Dobos
Buna ziua,

Dat fiind ca pielea e subtire in aceasta zona, laserul sau orice ardere vor lasa o pata de culoare diferita, cel putina cateva luni. Aceeasi subtirime a pielii insa, favorizeaza o vindecare excelenta daca se excizeaza clasic.
Asa incat, excizia e cea mai curata si estetica.
Daca va tenteaza sa va operati la noi, lucrez si in Bucuresti. Ma contactati pe mail.

O zi buna
0
30-04-2014, ora 10:10
mirodenia
Nu este medic/terapeut
mirodenia
Multumesc frumos. Dar ca idee care ar fi metoda prin care nu mai revin pentru ca am inteles ca se pot reface?

O zi buna!
0
30-04-2014, ora 21:26
Dr. Calin Dobos
Chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva, Bucuresti / Galati
Dr. Calin Dobos
e un defect de metabolism, asa ca un diabetolog ar trebui consultat.
0
01-05-2014, ora 06:28
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna dimineata!Ar fi bine sa faci si dozarea colesterolului. Aparitia xantelasmelor se asociaza cu arterioscleroza si risc crescut boala cardiaca ischemica. Numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul