exista vreun master sau unde pot sa ma pregatesc pt a lucra in domeniul medicinii naturiste?
![ionellaa](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
As vrea sa stiu daca exista vreun master sau unde pot sa ma pregatesc pt a lucra in domeniul medicinii naturiste.Mentionez ca sunt la Universitatea Agronomica la facultatea de Horticultura, specializarea Peisagistica. Problema e ca nu am posibilitatea sa fac Medicina la cu taxa( facultatea pe care o fac e la buget). Imi doresc foarte asta.
1 comentarii
0
27-09-2011, ora 21:17
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
![Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)](/arata_img.php?img=cont_25588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Ionellaa, încercaţi să vă interesaţi la Asociaţia Naţională de Terapii Complementare din România (ANATECOR). În cadrul ANATECOR vă puteţi perfecţiona în domeniul medicinii naturiste, făcând cursuri acreditate pe o specialitate. S-ar putea să beneficiaţi de gratuitate, dacă vă veţi dovedi a fi un caz social.
Mult succes!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune,
Mr. Nick
Stimată dră/dnă Ionellaa, încercaţi să vă interesaţi la Asociaţia Naţională de Terapii Complementare din România (ANATECOR). În cadrul ANATECOR vă puteţi perfecţiona în domeniul medicinii naturiste, făcând cursuri acreditate pe o specialitate. S-ar putea să beneficiaţi de gratuitate, dacă vă veţi dovedi a fi un caz social.
Mult succes!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune,
Mr. Nick
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Rezultat test papanicolau
- 1Cum te specializezi în biorezonanta?
- 0Ajutor pentru semiologie chirurgicala sibiu
- 0Rezidentiat neurologie
- 0Carte pneumologie
- 0Culegere admitere medicina generala
- 0Desvea
- 0E frumoasa meseria de tehnician nutritionist ?Cum este sa ai acesta meserie?
- 1Unde pot face un curs de nutriție?
- 1Cum ajung nutritionist după ce slăbesc?