examen urina
Bina ziua! In urma unui examen complet de urina mi-au iesit eritrocitele 3+ si leucocitele 3+. Daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Multumesc anticipat!
9 comentarii
Foarte probabil să aveți o infecție urinară. Mai sunt necesare niște simptome pentru un diagnostic mai exact.
Da, asa este. Va recomand si un consult urologic.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Buna ziua! Imi voi reface analizele dupa 1 luna si daca va fi cazul voi face si un consult urologic. Va multumesc pentru raspuns! Zi frumoasa!
Cu multa placere. Daca va mai pot ajuta cu ceva, va stau la dispozitie.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Buna seara
Aveti dureri/ jena/ usturime cand urinati sau alte simptome - febra sau dureri de spate? In ce scop ati realizat examenul de urina?
Aveti dureri/ jena/ usturime cand urinati sau alte simptome - febra sau dureri de spate? In ce scop ati realizat examenul de urina?
Uneori ma mai doare spatele jos in partea dreapta, alte simptome nu am. Am o spondiloza cervicala si de 2 ori pe an merg la un centru de recuperare unde imi fac analizele, de asta am realizat examenul de urina.
Va recomand sa faceti o echografie abdominala pentru a verifica daca aveti litiaza renala, care ar putea explica prezenta eritrocitelor in urina. Sanatate!
Imi voi face. Multumesc frumos pentru raspuns. Zi frumoasa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: examenul citobacteriologic al urinei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: