Examen secreții vaginala

Buna seara! Am fost la un control ginecologic și mi s-a recoltat proba din secretie. Am primit rezultatul:
Relativ frecvente celule epiteliale superficiale; absente celule epiteliale intermediare; absente hematii; rare polimorfonucleare; frecvent lactobacili; flora microbiană Grad 2, absenți cocobacili, absente clue-cells, nu se observa trofozoiti sugestivi pentru Trichonomas
- absent staphylococcus, absent streptoccocus
-absent candida.
As dori și eu o interpretare. Va mulțumesc! Medicul de familie mi-a prescris ovule polygymax, însă un alt medic mi-a spus ca ar fi nevoie și de azitrox 5 zile atât eu cât și partenerul. As aprecia un răspuns care sa ma lămurească. Nu as vrea sa iau antibiotic dacă nu este cazul.
Va mulțumesc!
Relativ frecvente celule epiteliale superficiale; absente celule epiteliale intermediare; absente hematii; rare polimorfonucleare; frecvent lactobacili; flora microbiană Grad 2, absenți cocobacili, absente clue-cells, nu se observa trofozoiti sugestivi pentru Trichonomas
- absent staphylococcus, absent streptoccocus
-absent candida.
As dori și eu o interpretare. Va mulțumesc! Medicul de familie mi-a prescris ovule polygymax, însă un alt medic mi-a spus ca ar fi nevoie și de azitrox 5 zile atât eu cât și partenerul. As aprecia un răspuns care sa ma lămurească. Nu as vrea sa iau antibiotic dacă nu este cazul.
Va mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Interpretare rezultat ex. bacteriologic
- 0Va rog!!! cultura secretii vaginale
- 1Interpretare analize secretii vaginale
- 1Celule epiteliale rotunde absente
- 0Interpretare analize ginecologice, va rog mult!
- 0Candida cu mobilincus
- 0Rog interpretare coci gram pozitivi
- 2Interpretare rezultate secretie vaginala
- 0Ex. microscopic pe frotiu + Test B Papanicolau
- 0Interpretare secretie vag
- 1Proteus mirabilis in secretia vaginala
- 0Interpretare secretie - frecventi cocobacili
- 1Analiza secretie col uterin
- 2Rezultatale analizelor
- 0Interpretare Examen bacteriologic-lama daca se poate
- 0Flora Polimorfa - Frecvente si Leucocite - Frecvente
- 0Saccharomyces cerevisiae