Examen secreții vaginala
![Anonim-0](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara! Am fost la un control ginecologic și mi s-a recoltat proba din secretie. Am primit rezultatul:
Relativ frecvente celule epiteliale superficiale; absente celule epiteliale intermediare; absente hematii; rare polimorfonucleare; frecvent lactobacili; flora microbiană Grad 2, absenți cocobacili, absente clue-cells, nu se observa trofozoiti sugestivi pentru Trichonomas
- absent staphylococcus, absent streptoccocus
-absent candida.
As dori și eu o interpretare. Va mulțumesc! Medicul de familie mi-a prescris ovule polygymax, însă un alt medic mi-a spus ca ar fi nevoie și de azitrox 5 zile atât eu cât și partenerul. As aprecia un răspuns care sa ma lămurească. Nu as vrea sa iau antibiotic dacă nu este cazul.
Va mulțumesc!
Relativ frecvente celule epiteliale superficiale; absente celule epiteliale intermediare; absente hematii; rare polimorfonucleare; frecvent lactobacili; flora microbiană Grad 2, absenți cocobacili, absente clue-cells, nu se observa trofozoiti sugestivi pentru Trichonomas
- absent staphylococcus, absent streptoccocus
-absent candida.
As dori și eu o interpretare. Va mulțumesc! Medicul de familie mi-a prescris ovule polygymax, însă un alt medic mi-a spus ca ar fi nevoie și de azitrox 5 zile atât eu cât și partenerul. As aprecia un răspuns care sa ma lămurească. Nu as vrea sa iau antibiotic dacă nu este cazul.
Va mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Interpretare rezultat ex. bacteriologic
- 1Interpretare analiza
- 0Analize secretie vaginala
- 1Flora microbiana mixta
- 0Interpretare analize ginecologice, va rog mult!
- 1Cultura secretie vaginala rezultate
- 0Interpretare Analize Secretie vaginala
- 0Examen din secreția vaginală
- 0Secretie vaginala
- 0Interpretare analize secretie vaginala
- 0Examen secretie vaginala
- 2Rezultatale analizelor
- 0Interpretare rezultat Cultură Col Uterin
- 0Secreţie vaginală
- 0Secretie vaginala
- 4Enterococcus faecalis
- 0Interpretare examen microscopic secretie col
- 1Ce inseamna celule epiteliale plate si bacili gram negativi?
Mai multe informații despre: cultura secretii vaginale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: