Este posibil sa fac rujeola?
Buna ziua. Nu am avut inca rujeola, stiu doar ca am fost vaccinata cu acest vaccin anti-rujeola. Problema este ca am avut in clasa o colega ce nu a stiut ca are rujeola si a venit la scoala.S-a simtit rau, era rosie la fata si a aflat la cabinet si a fost trimisa urgent acasa.Nu m-am apropiat de ea, nu vorbim, e mai retrasa.
Am avut numai oreon si varsat de vant in copilarie.
Exista posibilatea sa fac si eu, tinand cont ca nu am avut dar am fost vaccinata si nu m-am apropiat de ea?
Am avut numai oreon si varsat de vant in copilarie.
Exista posibilatea sa fac si eu, tinand cont ca nu am avut dar am fost vaccinata si nu m-am apropiat de ea?
1 comentarii
rujeola = varsat de vant
Prin urmare, nu ai cum sa mai faci. Daca insa sistemul tau imunitar e foarte scazut, se poate reactiva virusul si poti face Zona Zoster. Eu am patit-o cu fetita mea care a facut Zona Zoster la 9 ani. S-au mirat si medicii.
Prin urmare, nu ai cum sa mai faci. Daca insa sistemul tau imunitar e foarte scazut, se poate reactiva virusul si poti face Zona Zoster. Eu am patit-o cu fetita mea care a facut Zona Zoster la 9 ani. S-au mirat si medicii.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3rujeola si pregatirea pentru o noua sarcina
- 6este posibil ca un copil de 2 ani si jumatate, care a fost vaccinat antirujeolic la 18 luni, sa mai
- 1posibil complicatii dupa rujeola
- 0Rujeolă, a8a zi
- 0Rujeola, mai e valabila vaccinarea?
- 0Gravida in saptamana 19 si am rujeola
- 2Intrebare vaccin ROR si rujeola
Mai multe informații despre: Rujeola
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: