este normal sa se umfle laba piciorului dupa operatie la tibie??
Buna ziua!
Miercuri(20.07.2011)am fost operat la tibia dreapta.A crescut pe osul tibiei o malformatie osoasa si a trebuit indepartata.operatia nu a fost grea(dupa spusele medicilor)dar a fost mai complicat de ajuns la os.Dupa operatie mi sa umflat laba piciorului tare.daca stau cu piciorului mai sus de nivelul capului se mai desumfla putin dar daca merg pina la baie se invineteste instantaneu.Nu stiu daca este bine sau nu si vroiam sa stiu.Medicii mi-au recomandat repaus total si asa am facut insa la baie tot trebuie sa mergi macar dimineata sa te speli pe fata.Vreau sa stiu daca este normal sa se umfle laba piciorului?
Va multumesc!
Miercuri(20.07.2011)am fost operat la tibia dreapta.A crescut pe osul tibiei o malformatie osoasa si a trebuit indepartata.operatia nu a fost grea(dupa spusele medicilor)dar a fost mai complicat de ajuns la os.Dupa operatie mi sa umflat laba piciorului tare.daca stau cu piciorului mai sus de nivelul capului se mai desumfla putin dar daca merg pina la baie se invineteste instantaneu.Nu stiu daca este bine sau nu si vroiam sa stiu.Medicii mi-au recomandat repaus total si asa am facut insa la baie tot trebuie sa mergi macar dimineata sa te speli pe fata.Vreau sa stiu daca este normal sa se umfle laba piciorului?
Va multumesc!
2 comentarii
E normal, pentru efectuarea operatiei s-au distrus prin taiere si vase de singe, in cazul acesta pina se reia circulatia o sa mai dureze un pic, dar totul se face cu rabdare si optimism. Iti sugerez sa te dai pe linga operatie( deci NU pe operatie ) cu Hepatrombin gel.
Multumesc foarte mult.ma gandeam ca poate fi o complicatie a operatiei si de asta se desumfla asa greu
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Dureri post operatorii dupa interventie chirurgicală la tibie picior drept
- 3Senzatie de hernie la 2 luni dupa operatie
- 1Durere dupa operatia de hernie inghinala bilaterala laparoscopica
- 1Operatie de hernie ombilicala
- 1Dupa ablatie, v-au reapărut fiblilatii ?
- 1Hernie inghinala bilaterala
- 2Splenectomie
- 2Pe durata internarii in spital pacientii au acces la rezultate analize?
- 1Înțepături după peritonita
- 1Ameteli dupa ce mananc in urma unei colecistectomii