este normal sa se umfle laba piciorului dupa operatie la tibie??

27-07-2011
Tiberiu-SV
Nu este medic/terapeut
Tiberiu-SV
Buna ziua!
Miercuri(20.07.2011)am fost operat la tibia dreapta.A crescut pe osul tibiei o malformatie osoasa si a trebuit indepartata.operatia nu a fost grea(dupa spusele medicilor)dar a fost mai complicat de ajuns la os.Dupa operatie mi sa umflat laba piciorului tare.daca stau cu piciorului mai sus de nivelul capului se mai desumfla putin dar daca merg pina la baie se invineteste instantaneu.Nu stiu daca este bine sau nu si vroiam sa stiu.Medicii mi-au recomandat repaus total si asa am facut insa la baie tot trebuie sa mergi macar dimineata sa te speli pe fata.Vreau sa stiu daca este normal sa se umfle laba piciorului?
Va multumesc!
2 comentarii
0
28-07-2011, ora 14:43
asistenta_medicala
Identitate neconfirmată
asistenta_medicala
E normal, pentru efectuarea operatiei s-au distrus prin taiere si vase de singe, in cazul acesta pina se reia circulatia o sa mai dureze un pic, dar totul se face cu rabdare si optimism. Iti sugerez sa te dai pe linga operatie( deci NU pe operatie ) cu Hepatrombin gel.
0
28-07-2011, ora 21:34
Tiberiu-SV
Nu este medic/terapeut
Tiberiu-SV
Multumesc foarte mult.ma gandeam ca poate fi o complicatie a operatiei si de asta se desumfla asa greu
Adaugă un comentariu / răspuns

23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul