Epilepsia si anticonceptionalele ( pt chist ovarian )
Buna ziua! Am 20 de ani si am descoperit in urma cu o luna ca am chist de 3 cm pe partea dreapta, problema este ca eu iau mefocamente pentru epilepsie sa nu mai fac crize.. Doctorul ginecolog ma sfatuit sa iau anticonceptionale Logest pt chist dar mi a fost teama sa nu interactioneze cu pastilele pe care le iau. Imi puteti spune ce anticonceptional exista pt tratarea chistului si in acelasi timp sa nu interactioneze cu tratamentul?
1 comentarii
Buna ziua,
este recomandat sa vorbiti atat cu medicul ginecolog care v-a recomandat contraceptivul cat si cu medicul neurolog care v-a recomandat tratamentul pentru epilepsie si sa le spuneti ce tratament luati in prezent pentru a evalua daca Logest este sau nu potrivit si nu interfereaza cu celalalt tratament.
O zi excelenta,
Echipa Medicala Marie Stopes
este recomandat sa vorbiti atat cu medicul ginecolog care v-a recomandat contraceptivul cat si cu medicul neurolog care v-a recomandat tratamentul pentru epilepsie si sa le spuneti ce tratament luati in prezent pentru a evalua daca Logest este sau nu potrivit si nu interfereaza cu celalalt tratament.
O zi excelenta,
Echipa Medicala Marie Stopes
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: Epilepsia la femei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: