Endometru marit
Buna seara! Am 19 ani si prin septembrie am fost la sa mi se faca o ecografie pelviana deoarece prezentam dureri si dereglari ale ciclului mestrual. Atunci mi s-a descoperit o inflamatie a ovarului drept si micro chisturi pe ovarul stang, iar pe rinichi nisip. Nu am luat prea devereme tratament, ci prin februarie, dar de o farmacista foarte buna. Azi am revenit cu un ecograf si mi s-a spus ca am micro chisturi pe ambele ovare si pe ecograf scrie ca uterul in pozitie intermediara prezinta endometrul de 9 mm si ca ar putea ascunde o sarcina, persoana care mi-a facut ecograful e medic de familie. Mi-am facut 3 teste de sarcina, unul saptamana trecuta si se numeste sure check si 2 astazi, unul tot sure check si unul Evrika sau ceva de genul acesta:)). Toate iesind negative. Tin sa precizez ca ultimul act sexual a fost pe data de 12 aprilie si pe 3 mai am avut ciclu menstrual 6-7 zile.
3 comentarii
Testele Sure check au o acuratete de 99 %. Nu sunteti insarcinata dar trebuie sa va vada un medic ginecolog pentru restul problemelor.
Sper sa fie asa, cel putin acum!:" Dar e foarte marit? SI daca as fi insarcinata in 5 saptamani nu s-ar fi vazut pe ecograf? Multumesc foarte frumos pentru amabilitate!
Aa si am uitat sa precizez, am avut si greata, dar niciodata nu am vomitat si cand aveam, imi trecea foarte repede, iar acum de cateva zile nu imi mai este rau.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 24In cazul unui endometru subtire este recomandat tratament contraceptiv?
- 6Am facut o ecografie abdominala generala si va rog sa-mi explicati rezultatul..
- 4Endometru gros si ovare marite
- 0grosime endometru
- 4foliculi ovarieni si endometru subtire
- 4chiuretaj biopsic
- 5endometriom ovar drept
- 2biopsie endometru
- 0Endometru ingrosat
- 0Endometru 15cm si polip 2 cm
- 0endometru de 19mm
- 0Chisturi endometriotice si tratament cu Visanne
- 0Endometru gros
- 2Endometru ingrosat