Endocrinologie copii
Buna ziua
Fetita mea mea are 10 ani si 10 luni. Are o inaltime de 1.33 si 35 kg.
I am facut analizele la singe. Cind i s a facut ecografie la glanda, ni s a spus ca nu se vede nimic anormal. Dar la analizele de singe TSH are valoarea de 5.95.in rest normale analizele.
Va cer parerea asupra unui diagnostic si daca e grav.
Va multumesc.
Fetita mea mea are 10 ani si 10 luni. Are o inaltime de 1.33 si 35 kg.
I am facut analizele la singe. Cind i s a facut ecografie la glanda, ni s a spus ca nu se vede nimic anormal. Dar la analizele de singe TSH are valoarea de 5.95.in rest normale analizele.
Va cer parerea asupra unui diagnostic si daca e grav.
Va multumesc.
1 comentarii
Buna ziua,
Nimeni de pe acest forum nu se poate pronunta asupra unui diagnostic si a gravitatii lui fara sa vada pacientul, doar pe baza unei presupuse ecografii normale si a unei valori de TSH.
In mod normal se recolteaza TSH si FT4 pentru evaluare corecta a functiei tiroidiene si daca se suspicioneaza si o boala autoimuna (tiroidita Hashimoto) se recolteaza si Ac anti TPO, Ac anti Tg.
Recomandarea mea este sa efectuati un consult endocrinologic.
Cu stima,
Dr. Danciu Cristina
Nimeni de pe acest forum nu se poate pronunta asupra unui diagnostic si a gravitatii lui fara sa vada pacientul, doar pe baza unei presupuse ecografii normale si a unei valori de TSH.
In mod normal se recolteaza TSH si FT4 pentru evaluare corecta a functiei tiroidiene si daca se suspicioneaza si o boala autoimuna (tiroidita Hashimoto) se recolteaza si Ac anti TPO, Ac anti Tg.
Recomandarea mea este sa efectuati un consult endocrinologic.
Cu stima,
Dr. Danciu Cristina
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2mic de inaltime
- 3vreau sa fiu inalt
- 0Pot sa ma înalt?
- 0Cresc foarte lent
- 1Bebe foarte mic pentru varsta lui
Mai multe informații despre: Cresterea staturala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: