Electricitate statica - cum sa scap de ea?
Buna! De multe ori, cind ating un obiect de metal, ma curenteaza scurt, dar destul de puternic..Am atins din intimplare o persoana si am curentat-o incit s-a speriat. Incerc sa port mai mult haine din bumbac dar nu totdeauna reusesc.As vrea sa stiu daca imi afecteaza sanatatea, si cum sa scap de ea?
Multumesc!
aym
Multumesc!
aym
3 comentarii
Buna ziua. Socurile din cauza electricitatii statice nu sunt periculoase pentru sanatate. Se pot evita daca se creste umididatea in camera (cu un umidificator, sau doar cu un vas cu apa pe calorifer, sau cu plante de camera cu pamantul ud etc.). Numai bine!
Mai poti sa-ti descarci aceasta electricitate in natura, atingand un copac pt cateva minute.Nu stiu de care este, negativa sau pozitiva, ai putea sa descoperi consultand un energoterapeut.Daca e pozitiva poti ajuta multe persoane, daca vrei.Poate e un dar de la Dumnezeu si trebuie sa-l folosesti.Bafta.
Sanatate multa.
Sanatate multa.
Multumesc pentru raspuns. Sper sa-mi raspunda chiar si un energoterapeut. Sper sa fie spre bine... Este destul de puternic incit de multe ori se aude si aceal "pocnet" cind se descarca energia. Cred ca daca ar fi intuneric s-ar vedea o scinteie.
Sanatate tuturor! aym
Sanatate tuturor! aym
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ma 'curentez' tot timpul
- 5m-am curentat si nu mai pot indrepta laba piciorului
- 3electrocutarea in primul trimestru de sarcina
- 1Electrocutare statica
Mai multe informații despre: Electrocutarea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: