Electricitate statica - cum sa scap de ea?

01-04-2011
aym
Nu este medic/terapeut
aym
Buna! De multe ori, cind ating un obiect de metal, ma curenteaza scurt, dar destul de puternic..Am atins din intimplare o persoana si am curentat-o incit s-a speriat. Incerc sa port mai mult haine din bumbac dar nu totdeauna reusesc.As vrea sa stiu daca imi afecteaza sanatatea, si cum sa scap de ea?
Multumesc!
aym
3 comentarii
0
03-04-2011, ora 03:53
musaraf
Identitate neconfirmată
musaraf
Buna ziua. Socurile din cauza electricitatii statice nu sunt periculoase pentru sanatate. Se pot evita daca se creste umididatea in camera (cu un umidificator, sau doar cu un vas cu apa pe calorifer, sau cu plante de camera cu pamantul ud etc.). Numai bine!
0
03-04-2011, ora 13:07
elena raluca
Nu este medic/terapeut
elena raluca
Mai poti sa-ti descarci aceasta electricitate in natura, atingand un copac pt cateva minute.Nu stiu de care este, negativa sau pozitiva, ai putea sa descoperi consultand un energoterapeut.Daca e pozitiva poti ajuta multe persoane, daca vrei.Poate e un dar de la Dumnezeu si trebuie sa-l folosesti.Bafta.
Sanatate multa.
0
03-04-2011, ora 21:29
aym
Nu este medic/terapeut
aym
Multumesc pentru raspuns. Sper sa-mi raspunda chiar si un energoterapeut. Sper sa fie spre bine... Este destul de puternic incit de multe ori se aude si aceal "pocnet" cind se descarca energia. Cred ca daca ar fi intuneric s-ar vedea o scinteie.
Sanatate tuturor! aym
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Electrocutarea - primul ajutor
  •