EJACULARI FOARTE RARE
BUNA ZIUA.IN URMA ACTULUI SEXUAL LOGODNICA MEA ARE PARTE DE EJACULARI FOARTE RARE, UNEORI DELOC SI AS VREA SA STIU SI EU CE SE POATE FACE IN CAZUL ACESTA.ARE PARTE DE EXCITARE, TOT CE TREBUIE PENTRU A SE SIMTI BINE, DAR.LIPSESC CU DESAVARSIRE...ARE TOANE, NU STIU DE CE...CUM V.AM ZIS EXISTA TOT CE TREBUIE(nu ne certam, suntem tandri unul cu celalalt, etc)...INCA CEVA, POATE EJACULA NUMAI IN 2 POZITII, DE FAPT MAI MULT INTR.UNA, IAR IN CEALALTA FOARTE FOARTE RAR.
VA ROG FRUMOS SA.MI SPUNE.TI SI MIE CE SA FAC(NU SUFERE DE NICO O BOALA GENITALA).VA MULTUMESC.
VA ROG FRUMOS SA.MI SPUNE.TI SI MIE CE SA FAC(NU SUFERE DE NICO O BOALA GENITALA).VA MULTUMESC.
1 comentarii
este treaba de psihic aici..nu cred ca este ceva fizic.. probabil are orgasm doar in pozitia in care este total relaxata si ses imte cel mai bine.. si are momente cand ares i cand nu are.. deoarece ar apartine si altor perioade unele mai stresate altele nu...
nu este nici o problema.. usor cu calm.. sa se relaxeze si sa nu se gandeasca " ah trebuie sa'mi dau drumul "... cu grija si sa auzim de bine
nu este nici o problema.. usor cu calm.. sa se relaxeze si sa nu se gandeasca " ah trebuie sa'mi dau drumul "... cu grija si sa auzim de bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: