Ejaculare cu sange
Ma scuzați de deranj dar am ejaculat cu sânge îmi puteți spune va rog care ar putea fi problema va mulțumesc anticipat
4 comentarii
Bună dimineața!
Prezenta sangelui in sperma poate fi cauzata de inflamarea, infectia, blocajul si ranirea tractului reproductiv masculin. Poate de asemenea sa indice o boala sau o problema la uretra, testicole, epididim sau prostata.
Pentru a depista cauza și a se stabili tratamentul necesar, e nevoie să mergeți neapărat la medic.
Nu vă jucați cu sănătatea dumneavoastră! Pentru orice problemă trebuie luate măsuri imediate.
Prezenta sangelui in sperma poate fi cauzata de inflamarea, infectia, blocajul si ranirea tractului reproductiv masculin. Poate de asemenea sa indice o boala sau o problema la uretra, testicole, epididim sau prostata.
Pentru a depista cauza și a se stabili tratamentul necesar, e nevoie să mergeți neapărat la medic.
Nu vă jucați cu sănătatea dumneavoastră! Pentru orice problemă trebuie luate măsuri imediate.
Va mulțumesc dar nam cum sa ajung acum la medic îmi puteți da va rog un tratament temporar
Fără investigații, nu cred că se poate da un tratament.
Dacă vre-un medic de pe acest site are altă părere, poate vine cu o soluție temporară. Eu ca psiholog nu-ți pot recomanda un tratament. Pentru sănătate, eu consider că poți face un efort să mergi la medic.
Dacă vre-un medic de pe acest site are altă părere, poate vine cu o soluție temporară. Eu ca psiholog nu-ți pot recomanda un tratament. Pentru sănătate, eu consider că poți face un efort să mergi la medic.
Mulțumesc enorm de mult o sa merg imediat cum ajung în tara va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8secretie de culoare ciudata
- 5de vreo 2 sapt. observ ejaculare cu sange... sau nu?
- 3pete maronii pe capul penisului si sperma cu sange
- 3sperma rosiatica si verzuie
- 1in urma unei raceali.. am sperma amestecata cu sange
- 0Sperma de culoare rosiatica
- 0Sange in sperma
- 0Sperma de culoare rosiatica!!! AJUTOR.
Mai multe informații despre: Sange in sperma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: