Eczematide psoriaziforme e 100% psoriazis?Explicația:Imunoglubulina E valori mari

12-11-2018
sandux
Nu este medic/terapeut
sandux
Cu ceva timp in urma am fost in Cluj Napoca la clinica Interservisan, secția Dermatologie unde Dna Dr de acolo mi-a spus așa la vederea analizelor: Ooo exact ce bănuiam imunoglobulina E valorile mari.O/niste substanțe intra in organismul tau in sânge iar imunoglobulina E le ataca considerandu-le dușmani și de aici acele explozii de pe piele, gaseste-le și te vei vindeca așa mia spus acum 10 ani iar diagnosticul a fost de:Eczematide Psoriaziforme.Am înțeles că acum exista un test Faber costa cam 1700 lei unde îți ia o doza de sânge și atât, apoi în laborator introduce 200 de alergene de tot felul inclusiv alimente de origine animală și vegetală și vede la care dintre ele Imunoglobulina E crește și reacționează apoi în decurs de 5 zile lucrătoare îți trimit rez., credeți că îmi poate fi de folos? Altă întrebare, credeți că este Psoriazis? Adică acel psoriazis despre care știți că nu se vindeca niciodată? Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: