E normal sa fiu intrebat daca sunt vaccinat ?

07-01-2022
360
Nu este medic/terapeut
360
Lunar merg la o ramura a spitalului de psihiatrie, sa fac injectie cu zypadhera. Mai exact merg la stationarul de zi. Ce mi se pare dubios este ca sunt intrebat de fiecare data daca sunt vaccinat. Intrarea in stationar nu se face prin spital, pt ca asezarea stationarului este langa spital. E normal sa mi se puna intrebarea asta, tinand cont ca nu e spital si nu necesit internare pt accesul in stationar ?

P.S am pus intrebarea in sectiunea asta a forumului pt ca nu am gasit alt loc.poate moderatorii stiu mai bine unde trebuie mutat topicul
2 comentarii
0
07-01-2022, ora 19:33
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
E normal sa fi intrebat, asa cum tu ai dreptul de a nu te vaccina si cei care-ti fac injectia au dreptul sa nu se inbolnaveasca de la tine, poate ca nu te-ai vaccinat. Pai nu numai tu ai dreptul ci si cel de linga tine are drepturi.
0
07-01-2022, ora 22:11
360
Nu este medic/terapeut
360
atat timp cat nu e relevant dpdv medical pt actul medical, nu vad ca fiind ceva normal. ce zici tu acolo tassevasi nu are relevanta. eu am tot dreptul sa nu raspund la acea intrebare, daca e sa privim prin prisma viziunii tale. sa nu mai zic ca deja se stie de mult timp ca si vaccinatii pot transmite virusul in aceeasi masura ca nevaccinatii. mai documenteaza-te.

motivul pt care am pus aceasta intrebare e pt ca ma tem sa nu se faca diferentieri intre pacienti, astfel ca in functie de raspuns sa acorde sau nu tratamentul medical
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.