E normal sa fiu intrebat daca sunt vaccinat ?
Lunar merg la o ramura a spitalului de psihiatrie, sa fac injectie cu zypadhera. Mai exact merg la stationarul de zi. Ce mi se pare dubios este ca sunt intrebat de fiecare data daca sunt vaccinat. Intrarea in stationar nu se face prin spital, pt ca asezarea stationarului este langa spital. E normal sa mi se puna intrebarea asta, tinand cont ca nu e spital si nu necesit internare pt accesul in stationar ?
P.S am pus intrebarea in sectiunea asta a forumului pt ca nu am gasit alt loc.poate moderatorii stiu mai bine unde trebuie mutat topicul
P.S am pus intrebarea in sectiunea asta a forumului pt ca nu am gasit alt loc.poate moderatorii stiu mai bine unde trebuie mutat topicul
2 comentarii
E normal sa fi intrebat, asa cum tu ai dreptul de a nu te vaccina si cei care-ti fac injectia au dreptul sa nu se inbolnaveasca de la tine, poate ca nu te-ai vaccinat. Pai nu numai tu ai dreptul ci si cel de linga tine are drepturi.
atat timp cat nu e relevant dpdv medical pt actul medical, nu vad ca fiind ceva normal. ce zici tu acolo tassevasi nu are relevanta. eu am tot dreptul sa nu raspund la acea intrebare, daca e sa privim prin prisma viziunii tale. sa nu mai zic ca deja se stie de mult timp ca si vaccinatii pot transmite virusul in aceeasi masura ca nevaccinatii. mai documenteaza-te.
motivul pt care am pus aceasta intrebare e pt ca ma tem sa nu se faca diferentieri intre pacienti, astfel ca in functie de raspuns sa acorde sau nu tratamentul medical
motivul pt care am pus aceasta intrebare e pt ca ma tem sa nu se faca diferentieri intre pacienti, astfel ca in functie de raspuns sa acorde sau nu tratamentul medical
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 9Revizuire pensie de boala, diagnostic LLC
- 0Pensie handicap
- 2Pensie invaliditate grad 3
- 2Pensie caz de boala.
- 3Întrebare pensie pe caz de boală și titularizare
- 0Medic nou venit într-o localitate
- 1Acte incomplete la externare?
- 1Am nevoie de tratament si nu stiu unde sa incep
- 8In handicapul fizic ce fel de tutore legal se acorda?
- 0Trimiteri la aceeasi specialitate