E bine?(dieta/ cura Medium Medical )

17-04-2020
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Ce credeți despre o dieta de 30 de zile cu fructe și legume? Și puțină carne când simt nevoia(asta nu era în dieta).E sănătos? Ar avea efecte? O cura numai cu fructe și legume recomanda Medium Medical A. William in cartea sa Medium Medical și m-am gândit să o incerc și eu puțin după Paște, pentru detoxifiere și purificarea organismului.
E ok? Sau risc ceva?
E vorba de Medicina alternativa(medium medical) și de asta întreb.
Medicina oficiala ce ar zice?
Ar fi ok sa mănânc numai fructe și legume și când nu mai pot și simt nevoia puțin piept de pui?
Slăbesc? Mă detoxific sau mai rău fac?
PS:Credeți în Medium Medical?
Promovează un fel de medicina alternativa, cure cu fructe și legume și detoxifiere, purificare cu ele și cu sucurile din fructe plus suplimente naturale, totul naturist..Credeți in așa ceva? In Medium Medical? Eu chiar visez sa devin unul, mi-aș dori mult sa vindec lumea și să o ajut și să mă ajute și pe mine (am și eu din păcate diverse probleme de sănătate
Poate pot să mă vindec și să vindec apoi și pe alți oameni sau sa ii ajut cu sfaturi.
Visul meu e că ajutandu-ma pe mine la sănătate să ajut la rândul meu și pe alții cu ajutorul cărților Medium Medical(A. William)
1 comentarii
0
18-04-2020, ora 16:06
adam_alina_antrenor_wellness
Nu este medic/terapeut
adam_alina_antrenor_wellness
Buna Alen! Te pot sprijini pe partea asta de alimentatie si nutritie. Gasesti aici datele mele de contact:
-------*. Sanatate!

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: fructe si legume