dureri f puternice de cap
1.de catva timp am dureri f puternice de cap.care pot dura pana la o zi intrega.depinde de momentul din zi in care incep.de exemplu daca incepe sa ma doara de dimineta.pana seara la culcare durerea persista.uneori si adoua zi dimineta pt o scurta perioada de timp
2.sunt student...si deseori cam la o ora dupa ce incep sa invat.incep sa casc si mi se face somn.cum pot sa trec peste aceast baraj.si ce se intampla de fapt?
2.sunt student...si deseori cam la o ora dupa ce incep sa invat.incep sa casc si mi se face somn.cum pot sa trec peste aceast baraj.si ce se intampla de fapt?
1 comentarii
E posibil sa fie din cauza deshidratarii, a nutritiei deficitare sau probleme oftalmologica - trebuie facut un control medical.
De cat timp se intampla asta? Eventual trimite-mi pe e-mail cum decurge la tine o zi din punct de vedere a tot ce mananci si tot ce bei.-
De cat timp se intampla asta? Eventual trimite-mi pe e-mail cum decurge la tine o zi din punct de vedere a tot ce mananci si tot ce bei.-
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul
- 2Probleme de memorie si de concentrare atentie scazuta
- 1Probleme de atentie si concentrare
- 2Ajutor! Pot lua Rabie?
- 2Nevralgie de trigemen.
- 5Interpretare RMN craniu nativ
- 2Tulburare memorie, concentrare, pulsații, "musculițe" în ochi, dureri cap, apăsare pe ochi