Durere ureche, sub ureche si maxilar
Buna ziua. Este vorba de sotia mea in varsta de 27 ani. Totul a inceput acum cca 3 ani cand a schimbat locul de munca. Noul job presupune si statul in curent. Au inceput intai sa doara urechile(cam o data pe luna) Am fost la Orl -deviatie de sept si a luat tratament sau picaturi de pus in ureche. Dupa aceea au inceput sa doara dintii(cei cariati intai). Am fost la stomatolog si am "reparat" si dintii. Au continuat durerile de urechi (tot asa rare) si am mers la ORL. Uneori avea otita alteori nu avea nimic. Am mers la stomatolog si am extras chirurgical molarii de minte(anul acesta prin martie). De atunci a ramas cu o durere in ureche, sub ureche, putin(vreo 3-4 cm)sub ureche pe gat si pe maxilar in partea dreapta.are si o umflatura mica(cat un bob de fasole)sub ureche. Durerea este pulsatila cu intensitatea variabila(dar ce cele mai multe ori ridicata). Am facut radiografii la dantura si am mers la stomatolog. A zis ca nu are nimica. Am mers la ORL, acelasi raspuns si am fost indrumati catre neurolog. Aici - nevralgie de trigemen-tratament -carbamazepina. A facut infiltratii in ceafa si durerea s-a localizat doar la ureche si in jurul ei, si la maseaua de langa molarul de minte extras chirurgical. Am scos nervii la acea masea si am facut o tomografie partiala a acesteia si a celei de langa. Am trimis tomografia unui medic BMF si medicului care a scos nervii maselei si a vazut ca o radacina a maselei de langa cea tratata nu este OK. Intre timp am operat si deviatia de sept.Va rog sa-mi spuneti daca toate acestea se pot datora acestei radacini? Si daca da ce ar putea lua pana dupa sarbatori (ca acum cam toata lumea este in concediu)? Nu maimstim ce sa facem.Va multumesc din suflet!
4 comentarii
Buna ziua,
Atasati CT-ul si va putem spune mai exact.
Toate cele bune
Atasati CT-ul si va putem spune mai exact.
Toate cele bune
Pot sa trimit pe adresa--------* ? Aici nu reusesc. Multumesc!
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Sper ca am reusit. Maseaua din dreapta nu mai are nervul. In dreapta ei a fost molarul de minte extras chirurgical si in stanga este maseaua care se pare ca are o radacina cu probleme. Va multumesc din suflet!
http://imgur.com/yzbjI0K
http://imgur.com/yzbjI0K
buna ziua,
i-a trecut sotiei durerea de ureche? in cat timp?
sanatate multa!
i-a trecut sotiei durerea de ureche? in cat timp?
sanatate multa!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
- 1Cabinet stomatologic pentru proteza totala mobila