durere postoperator apenticita
buna ziua!am 42 ani si sunt operata de apenticita de 3luni si jumatate, iar de 2 sapt am dureri in zona operata la inceput durerea era suportabila si nu era resimtita permanent dar de 2 zile pot spune ca e violenta si chiar fac febra, (mentionez ca sunt la ciclu ). Cu 2 ani in urma am avut un diagnostic de inceput de hernie. fiind pe parte dreapta si ovar si hernie si apenticita e greu de stabilit.doar ca mi-e teama sa nu fie ceva postoperator.dar se poate dupa 3 luni ?va rog tare mult sa ma ajutati toata familia e panicata...o sa fac si un ecograf dar pana luni astept un raspuns.va multumesc!
1 comentarii
am 44 de ani si de 2 zile am o scurgere vaginala(nemirositoare)purulenta, fara mancarimi sau usturime.am luat nolicin 2 ziledar degeaba, acum iau metronidazol si ovul cu gervugid+spalaturi interne cu galbenele si mustel.va rog sa-mi spuneti ce tratament mult mai eficient sa iau.cred ca e datorat unui dezechilibru hormonal deoarece si cu sanii am probleme de 2 luni ma dor continuu.am fost la ecograf si mamograf si am gasit iun fibroadenom de 5mm+scurgere mamelonara purulenta(la presare)habar n-am ce sa mai fac si credeti-ma ca am cheltuit o gramada de bani...n-am stat nepasatoare si chiar am cautat parerea a cator mai multi dr care nu spun la fel.va rog ajutati-ma!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Dureri post operatorii dupa interventie chirurgicală la tibie picior drept
- 3Senzatie de hernie la 2 luni dupa operatie
- 1Durere dupa operatia de hernie inghinala bilaterala laparoscopica
- 1Operatie de hernie ombilicala
- 1Dupa ablatie, v-au reapărut fiblilatii ?
- 1Hernie inghinala bilaterala
- 2Splenectomie
- 2Pe durata internarii in spital pacientii au acces la rezultate analize?
- 1Înțepături după peritonita
- 1Ameteli dupa ce mananc in urma unei colecistectomii