Durere "marul lui Adam"
Buna ziua,
De peste o luna de zile am o durere la marul lui Adam, durere care a inceput cu o usoara jena, ca o intindere musculara de la barbie, sub barbie si se termina in "marul lui Adam".Pot minca fara nici o problema, jena manifestindu -se cind inghit in gol, saliva.Am facut o ecografie de parti moi, o ecografie de glanda tiroida, un consult ORL cu o verificare a faringelui cu o tija cu o camera video in virf.Toate investigatiile au iesit foarte bune.Nu am nici reflux gastric.Am luat si niste antiinflamatoare, gen Flamexin, timp de 6 zile, unul pe zi.Tot nu s-a dus.Acum cind apas pe "marul lui Adam "cu degetul ma doare.Daca are vreo legatura, am descoperit in mai ca am o spondiloza cervicala la inceput.Am nevoie de niste sfaturi, sau daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva si i-a dat de cap.
De peste o luna de zile am o durere la marul lui Adam, durere care a inceput cu o usoara jena, ca o intindere musculara de la barbie, sub barbie si se termina in "marul lui Adam".Pot minca fara nici o problema, jena manifestindu -se cind inghit in gol, saliva.Am facut o ecografie de parti moi, o ecografie de glanda tiroida, un consult ORL cu o verificare a faringelui cu o tija cu o camera video in virf.Toate investigatiile au iesit foarte bune.Nu am nici reflux gastric.Am luat si niste antiinflamatoare, gen Flamexin, timp de 6 zile, unul pe zi.Tot nu s-a dus.Acum cind apas pe "marul lui Adam "cu degetul ma doare.Daca are vreo legatura, am descoperit in mai ca am o spondiloza cervicala la inceput.Am nevoie de niste sfaturi, sau daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva si i-a dat de cap.
2 comentarii
1 numai palpezi locul... fiindca intretii inflamatia acolo
2 posibil sa fie o neuralgie sau miozita.. daca faci exercitii fizice intense
posibl sa fie o radiere a durerii sindrom radicular, de la coloana cervicala
de acolo iese niste file de nerv care inerveaza muschii si pielea gatului
2 posibil sa fie o neuralgie sau miozita.. daca faci exercitii fizice intense
posibl sa fie o radiere a durerii sindrom radicular, de la coloana cervicala
de acolo iese niste file de nerv care inerveaza muschii si pielea gatului
Salut Piperus,
Ma confrunt cu exact aceeasi situatie cu care te-ai confruntat si tu. Am facut exact aceleasi analize, inclusiv CT cervical. All good.
Ai reusit sa scapi de durere ? Ce ai facut ?
Merci !
Ma confrunt cu exact aceeasi situatie cu care te-ai confruntat si tu. Am facut exact aceleasi analize, inclusiv CT cervical. All good.
Ai reusit sa scapi de durere ? Ce ai facut ?
Merci !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12cancer la laringe URGENT
- 30neoplasm laringian operat
- 7durere in zona laringelui
- 8Papilomatoza laringiana, diagnostic la copil de 1 an si 4 luni
- 0corectie :marul lui adam
- 4marul lui adam
- 3neoplasm laringian
- 33Imi sunt afectate corzile vocale... laringita
- 75Are intr-adevar polipi?
- 10carcinom laringian
- 6Tumora maligna laringe, partea stanga
- 6Faringolaringita subacuta.. trebuie sa iau antibiotic?
- 25Cancer la laringe
- 0Condrolaringoplastia(corectare marul lui adam)
- 0Durerea in spatele Marului lui Adam
- 2Disconfort marul lui Adam
Mai multe informații despre: Laringele proeminenta laringeala - marul lui adam
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: