Durere lombara, testicul drept.
Am 16 ani si 9 luni. Am bagat sala de 6 luni. Acum 3 luni m-a durut spatele in zona lombara, am asteptat o luna si am vazut ca nu imi trece m-am dus la medicul de familie care mi-a dat niste pastile(spunandu-mi ca e din cauza la ridicat).Dupa ce le-am luat durerea aproape disparuse.
L-am ajutat pe tata sa care niste lemne si m-a fulgerat in spate dn nou(durerea fiind mai usoara ca cea de data trecuta.Am asteptat dar nu mi-a trecut.(a 3 luna)
Cand eram in baie am vrut sa ma iau cu masina pe jos, am tras de testicule in sus, nu tare si cand am terminat am simtit o durere in interiorul testicului drept. Am fost la doctorita, mi-a dat niste pastile, spunandu-mi ca sa-ar putea sa fie ceva INGHINAL.
Am terminat pastilele azi, am facut un mic efort si am simtit o durere in zona testicului drept.
Ce sa fac, este din cauza dureri lombare deoarece mi se lasa pe partea stanga(Fesa).
Durerea lombara, ma gandesc poate sa fie sciatica, deoarece pot sa merg, etc numai la aplecari si intindere.
Poate sa ma doara jos din cauza spatelui, pot avea ceva inghinal si ceva disca?
Va rog frumos, am nevoie urgent, de raspuns? sa ma duc la radiografi in zonele de disc si inghinal? repet durerile de spate nus asa dar de testicul mi-a mai trecut, numai cand ridic? V-AM DAT IN DETALIU M-AI LUNG. PLS
L-am ajutat pe tata sa care niste lemne si m-a fulgerat in spate dn nou(durerea fiind mai usoara ca cea de data trecuta.Am asteptat dar nu mi-a trecut.(a 3 luna)
Cand eram in baie am vrut sa ma iau cu masina pe jos, am tras de testicule in sus, nu tare si cand am terminat am simtit o durere in interiorul testicului drept. Am fost la doctorita, mi-a dat niste pastile, spunandu-mi ca sa-ar putea sa fie ceva INGHINAL.
Am terminat pastilele azi, am facut un mic efort si am simtit o durere in zona testicului drept.
Ce sa fac, este din cauza dureri lombare deoarece mi se lasa pe partea stanga(Fesa).
Durerea lombara, ma gandesc poate sa fie sciatica, deoarece pot sa merg, etc numai la aplecari si intindere.
Poate sa ma doara jos din cauza spatelui, pot avea ceva inghinal si ceva disca?
Va rog frumos, am nevoie urgent, de raspuns? sa ma duc la radiografi in zonele de disc si inghinal? repet durerile de spate nus asa dar de testicul mi-a mai trecut, numai cand ridic? V-AM DAT IN DETALIU M-AI LUNG. PLS
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere de testicole
- 13Uretrita nespecifica?
- 5de un an am inceput sa am niste dureri in zona lombara si care inca mai persista
- 7Dureri zona inghinala si testicole.
- 9Durere lombara
- 0Am o problema la testicule.
- 10durere lombara care coboara pe piciorul stang si dureri fesiere
- 4Dureri ale testicolului
- 6Testiculi flotanti
- 1lovitura la testicule dupa ejaculare
- 4umflatura dureroasa in zona lombara
- 25Dureri insuportabile coloana cervicala si lombara
- 1Recomandare medic, dureri testiculare
- 17Raceala in zona lombara. Ajutor
- 0Interpretare rezultat
- 0Senzatie de disconfort langa scrot, simt un fel de umflatura/amortire dar nu exista
- 0Durere de spate in partea de jos
- 1Urologie!
- 1Durere lombara
- 4Coaja galbenă testicule
Mai multe informații despre: Testiculele Durerea lombara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Anomalii ale funcției testiculare la adult
- Epididimita
- Ectopia testiculară (testiculul necoborât)
- Criptorhidia
- Hidrocel
- Torsiune testiculara
- Varicocel
- Spermatocel
- Orhita (inflamatia testiculului)
- Tumorile testiculare (cancerul de testicul)
- Dureri de spate - ghid complet
- Mâncărime scrot (prurit scrotal, mâncărime testicole) - cauze și tratament
- Lombalgie - durerea în regiunea lombară
- Durerea de șale (dureri de mijloc sau durerea lombară)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: