Durere incheietura mainii stangi

27-01-2021
Danny91
Nu este medic/terapeut
Danny91
Buna ziua! De cateva luni bune ma confrunt cu o durere in zona incheieturii mainii stangi (carpian). Initial durerea o resimteam si doar cand incercam sa folosesc clanta. Am sesizat durerea cand incercam sa fac flotari normale. In timpul flotarii, cand indoi mana, simt o durere in zona incheieturii, in interior, pe undeva la mijloc in timpul flexionarii (in plus mai si trosneste) sau cand incerc sa imping puternic cu podul palmei. La inceput durerea era variata si s-a mutat. Tin sa mentionez ca inainte sa simt durerea am facut multe flotari simple, flotari in pumn si tractiuni si este posibil s-o fi suprasolicitat. De-a lungul timpului am mai fortat-o si am incercat sa vad daca ma mai doare... Dupa 5 luni m-am decis sa merg la medicul ortoped. Mi-am facut radiografie, doamna de la laborator a observat o "fisura" dar a mentionat ca "nu e de ghips". Medicul m-a diagnosticat cu sindrom inflamator intercarpian, mi-a dat sa iau un tratament si sa port orteza. N-am apucat sa-mi cumpar orteza, dar am incercat pe cat posibil sa nu folosesc mana sau sa o fortez. Dupa o saptamana de administrare a tratamentului (vimovo si clorzoxazona) am sesizat ameliorare durerii. M-am oprit aproape 2 saptamani din a lua tratamentul si am incercat sa fac din nou flotari, dar durerea in acea zona a reaparut, intr-adevar nu la fel de intensa. Simt o slabiciune in incheietura si se mai intampla sa-mi trosneasca incheietura si cotul cand mai folosesc mana. Va multumesc! Sanatate multa!
2 comentarii
0
28-01-2021, ora 09:36
Dr. Mitrulescu Cristian
Ortopedie si traumatologie, Timisoara
Dr. Mitrulescu Cristian
Acea posibila fisura observata poate sa reprezinte o mare problema. Este nevoie de un set nou de radiografii și examinare clinica foarte atentă
0
28-01-2021, ora 18:54
Danny91
Nu este medic/terapeut
Danny91
Va multumesc pentru raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: