Durere in bratul stang

25-01-2021
MIRVR
Nu este medic/terapeut
MIRVR
Buna ziua! De 2 zile simt o durere în bratul stang, mult spus durere, mai mult un disconfort, adica e ok de suportat, nu am probleme, dar ma îngrijorează sa nu fie de la inima, pentru ca am avut tahicardie acum o luna, si m-am speriat. De asemenea ma doare si partea stanga din spate, umarul drept si partea de sub pectoralul drept. La mana stanga se întâmplă sa simt furnicaturi in buricul degetelor inelar si mic. De obicei ma doare cand ma gândesc, daca fac o acțiune, ceva, dau uitarii si nu se mai prezintă durerea. Durerea provine din cot, din partea interioara a cotului, la tendonul acela, durerea nu este generala, se situează in părți diferite, ba in umar, ba in încheietura, ba in mana. Am înțeles ca e posibilitatea sa fi răcit, in dreptul inimii nu simt nimic, tensiunea e buna, pulsul e bun, am făcut si un EKG acum o luna si inima este sănătoasă. Dar oarecum tot ma sperii la aceste lucruri. Mentionez ca stau destul de mult pe mana stanga cand ma pun in pat, stau pe cot, si e presiune si pe cot si pe umar. De asemenea mai simt din cand in cand furnicaturi. Menționez ca am 19 ani.
3 comentarii
0
25-01-2021, ora 17:20
MIRVR
Nu este medic/terapeut
MIRVR
Mentionez ca am câteodată niște spasme musculare in bratul drept si stang, sau la pectorali.
1
25-01-2021, ora 20:43
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Da la virsta ta sa te vaiti de asa ceva nu e bine, ca nu ai nimic. Faci asa, stai in mina dreapta la fel de mult si o sa-ti treaca, si eu stateam la televizor in fotoliu pe mina stinga si cind mi-am dat seama de ce ma doare am inversat si nu am mai avut nimic, dar am si decis sa nu mai stau in fotoliu. Treci la un program de gimnastica care te ajuta f f mult, crede-ma.
0
25-01-2021, ora 20:52
MIRVR
Nu este medic/terapeut
MIRVR
Stiu, am avut problemele acelea la inima, si de atunci cam orice pățesc asociez cu asta si ma panichez, pentru ca ma furnica partea superioara a mainii..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: