Durere faringiana unilaterala
Buna ziua. De ani de zile.ma confrunt cu probleme in sfera orl. Am 32 de ani, in urma cu un an mi sa facut amigdalectomie. In ultumul an 3 ori am.avut sinuzita frontala. Cel putin asta era diagnosticul dupa radiografia. In Urma cu doua luni m-am.prezentat la medicul orl-ist deoarece am avut intepaturi in gat doar partea stanga si in limba. Am primit tratament pentru glosita. Simptomele au disparut. Acum de 5 zile simt intepaturi in urechea stanga si in gat tot doar pe partea stanga. Respectiv la nivelul gatului senzatia de arsura, doar in stanga.La deglutitie in gol.adica doar saliva simt o durere taioasa. In schimb la alimentatie nu simt nici o jena. Imi puteti spune daca este posibil sa fie ceva grav? Mentionez ca nu am gatul rosu, nu tusesc. Va multumesc
1 comentarii
ai citit ce am scris pe forum despre refluxul gastro-esofagian
si cum afecteaza problemele gastro-esofageane,. mucoasa faringiana si cavitatea bucala
si cum afecteaza problemele gastro-esofageane,. mucoasa faringiana si cavitatea bucala
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13faringo-amigdalita
- 5rezultat exudat faringian, va rog o parere!
- 8de cateva luni ma trezesc dimineata cu sange in gura
- 6faringo amigdalita acuta - ce trebuie sa mai fac?
- 5senzatie de nod in git.. Este posibil sa existe un blocaj la nivelul muschilor faringieni?
- 7Faringita cronica
- 7mi s-a spus ca sufar de faringo-amigdalita
- 6Faringe sau laringe iritat? Nu intra aerul
- 13EXSUDAT FARINGIAN
- 7Usturimi faringe sus in spatele luetei
- 3Faringe
- 5Faringita cr si candida
- 20tumora faringiana extinsa pe limba
- 9faringolaringita congestiva subacuta si rinita infeco alergica...
- 5Probleme cu gatul
- 2neoplasm faringian
- 0Va rog sa ma ajutați! Examinare CT toraco-pulmonar
Mai multe informații despre: Faringele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: