Durere de ureche
Buna ziua! Aproximativ cu o luna in urma am fost diagnoaticata de dr. Orl cu artrita timpano-mandibulara. Am luat atunci diclofenac si nu am mai avut asa probleme. Acum doua zile am inceput iar sa am dureri de ureche (nu mari si nu persista chiar continuu ) si dureri la apasare undeva sub maxilar, spre gat. Am luat in aceste doua zile diclofenac si m-au lasat, insa acum iar a aparut durerea de ureche. Sa fie aceeasi problema sau alta? Mentionez ca am si o afta pe cerul gurii, aproape de baza maxilarului superior!
2 comentarii
durerea poate sa fie si de la afta bucala..si de la o infectie dentara
asa ca mergi la ORL si la stomatolog
asa ca mergi la ORL si la stomatolog
Multumesc pentru raspuns! Am fost de curand si la stomatolog si nu am avut nicio infectie. Interesant este ca m-a lasat durerea de ureche si a inceput sa ma deranjeze gatul si am avut o ciudata senzatie ca de amigdale si/sau baza limbii imflamate. Senzatia a aproape a disparut dupa ce m-am facut cu diclofenac unguent. Mai mult decat atat, palpandu-ma, acum seara am descoperit ca un fel de nodul sub barbie, undeva spre gat-baza limbii, dar pe partea opusa, nu in partea cu urechea ce ma deranja. Imi e groaza de ce ar putea fii...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: artrita temporomandibulara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: