dupa miomectomie

12-12-2007
[snoopy]
Nu este medic/terapeut
[snoopy]
am facut in 1 nov miometrectomie, as vrea sa stiu ce greutati pot ridica, daca trebuie sa urmez un regim alimentar, daca se recomanda sa port burtiera (am si un edem postoperator care inca nu s'a retras )
3 comentarii
0
03-02-2012, ora 16:23
elena14
Nu este medic/terapeut
elena14
Buna ziua !
Tot caut un raspuns de cateva zile cautant pe tot felul de site-uri si nimic nimeni nu vorbeste despre probleme de dupa miomectomie.
Sunt operata de 17 zile si de pe 1 feb. am sangerari cam abundente, ciclul am avut inainte de operatie pe 5 ian. nu stiu ce sa cred este ciclu sau vre-o hemoragie, normal trebuia sa-mi vina cam pe 3 feb. si sangerarile nu sunt ca de obicei sunt abundente.
Menstruatia tine cam 3-4 zile, acum e posibil sa tina mai mult?
Este nomal ?
Sper sa-mi raspunda cineva ca vad ca pe aici nu sa mai intrat din 2007, sa postez in alta parte problema mea?
Multumesc!
0
10-02-2012, ora 11:36
elena14
Nu este medic/terapeut
elena14
Multumesc oricum!
Sa rezolvat a fost menstruatia care trebuia sa-mi vina doar ca a tinut cam mult, cred ca era normal dupa asemenea operatie.
Pentru cele care trec prin aceiasi operatie si apar ceste reactii, nu va speriati este ceva normal doar ca sangerarea abundenta nu trebuie sa persiste, pe mine ma tinut 4-5 zile dupa care o maroneala normala ca la sfarsitul menstrei.
Daca aveti intebari legate de probleme de dupa miomectomie va voi impartasi din experienta mea.
SANATATE!
0
11-02-2012, ora 20:07
DMihaela
Nu este medic/terapeut
DMihaela
Aici vorbiti singura...
Poate mai apare careva...
Adaugă un comentariu / răspuns

23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul