Dublu test cu risc de trisomia 18

Va scriu pentru ca sunt disperata! Sunt însărcinată in 14 săptămâni și 3 zile, prima sarcina, am 29 de ani! Fără sarcini pierdute sau alte probleme. la 13 săptămâni și 4 zile am făcut dublu testul la clinica unde merg, testul a fost lucrat de cei de la cytogenomic! Am primit rezultatul, unul înfiorător pentru noi, risc trisomia 18, riscul este 1/104 ! Am simțit ca pământul fuge de sub picioare…doctorul mi-a spus sa stau linistita pentru ca asta nu înseamnă ca exista boala, este o statistica….dar eu tot nu pot sa ma liniștea, mi-a recomandat sa fac testul Harmony, pe care o sa îl fac mâine de dimineața!
Întrebarea mea este, s-a mai confruntat cineva cu astfel de rezultat la dublu test? Va Multumesc din suflet pentru răspunsuri! Sănătate multă!
Întrebarea mea este, s-a mai confruntat cineva cu astfel de rezultat la dublu test? Va Multumesc din suflet pentru răspunsuri! Sănătate multă!
1 comentarii

Țin sa Menționez că, ecografia care a însoțit dublu testul a ieșit foarte bine, osul nazal vizibil, traslucenta nucala 1, 1, stomacul și vezica urinară vizibile, diafragma vizibila, totul arată foarte bine…

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 296Test ADN fetal in sangele matern - Harmony, Panorama - risc mare dublu test
- 1Dublul Test trimestrul I de sarcina
- 6Un sfat rezultate dublu test
- 2Risc biochimic crescut
- 1rezultate morfologie trim 1 + dublu test
- 1Nelamurire
- 1Virusul Rubeolei
- 0Valori normale dublu test
- 0Interpretare analize sânge Dublutest
- 0Interpretare Dublu test
- 0Risc de varsta la dublu test
- 0Indice biochimic cu risc ridicat
- 2Dublu test cu probleme