DSV nou născut cu CRP 33.2 mg/L

10-05-2016
1feliutzas1
Nu este medic/terapeut
1feliutzas1
Bună ziua. De curând am născut un băiețel de 4200de gr, cu o malformație cardiaca DSV un suflu sistolic puternic, și proteina c activa = pozitiva
CRP 33, 2 Petru care facem deja tratament cu antibiotic.

Rugămintea mea este următoarea :
Doresc un medic competent sa îmi spună cum va fi evoluția copilului meu și sa ne urmărească evoluția.
Un medic sa ne vadă inimioara și sa ne spună cat de sever este acest DSV.

Va mulțumesc din suflet.
2 comentarii
0
11-05-2016, ora 22:13
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
In privinta defectului septal ventricular situatia este clara si fara echivoc: daca este in zona musculara inchiderea de la sine este posibila, daca este in zona membranoasa, inchiderea se va face pe cale interventionala. Echografia cardiaca va preciza situatia. In privinta Proteinei C Reactiva situatia este mai neclara, interpretarea ei tinand cont de valorile de referinta ale laboratorului, de contextul nou-nascutului si de competenta medicului. Succes!
0
12-05-2016, ora 18:24
1feliutzas1
Nu este medic/terapeut
1feliutzas1
Va mulțumesc frumos pentru răspuns. Maine repetam analiza și facem și echocardiografie. Sper sa fie de bine.

Cu Dumnezeu înainte !!!

Mulțumesc !!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: