Doresc psihanaliza la Vasile Dem Zamfirescu, doresc datele de contact

11-05-2021
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
As dori sa fac psihanaliza cu domnul Vasile Dem Zamfirescu, unde-l pot gasi ? Sunt din Bucuresti. Vreun telefon, adresa ceva ?

Sau doresc recomandare alt psihanalist altul decat dansul.
11 comentarii
1
11-05-2021, ora 20:26
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Dr Carmen Vochescu
Dr Mathildza Zavoianu
1
11-05-2021, ora 20:31
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Multumesc de raspuns, doamna Vochescu nu are la competente scris psihanaliza, scrie asa:

https://www.romedic.ro/medic/carmen-vochescu-08675
Nu scrie nicaieri de psihanaliza, dar poate face si n-a scris acolo, nu stiu.

Pe doamna Matilda nu o gasesc, puteti sa-mi dati link va rog ?
1
11-05-2021, ora 21:05
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psihanalist Matei Georgescu Cabinet în București, Intrarea. Sectorului, nr. 14, ap. 7, sector 3
Telefon: 0722335389
0
12-05-2021, ora 19:25
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Multumesc mult doamna Ciuperca, sper sa faca si online.O sa sun maine.
Daca mai stiti si altii, puteti sa-mi dati va rog adresele si telefonul, mai ales la cei ce stiti ca fac si online, ca, cu pandemia asta e mai bine asa.
0
13-05-2021, ora 08:58
Psihologie, București
Psihoterapeut Alexa Bîtfoi, Psihoterapeut psihanalitic în Bucureşti, sectorul 3,
Telefon : 0735 524 756; Lucrează în psihoterapie individuală cu adulţi, copii şi adolescenţi, la cabinet, precum şi în psihoterapie la distanţă – prin telefon şi terapie online (Skype, WhatsApp).

Adresă: Splaiul Unirii 37, sector 3, Bucureşti

Repere: Timpuri Noi, Pasaj Mărăşeşti

Transport: metrou Timpuri Noi, tramvai 19, 23, 27, autobuz 133, 312, 323

Accesibilitate: Loc public de parcare
0
13-05-2021, ora 16:58
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Multumesc mult de tot de date. Face psihoterapie, sau face si psihanaliza ? Ca eu psihanaliza doresc.
Am auzit ca nu e deloc tot una psihoterapia cu psihanaliza, adica psihologul cu psihanaliztul, dar sunt destui care le fac pe ambele.

Se spunea ca psihoterapia se ocupa cu ce facem de acum in colo si in prezent, iar psihanaliza analizeaza ce a fost in trecut, ce a generat ce se intampla acum, mecanisme inconstiente si asa mai departe.
1
14-05-2021, ora 21:53
Psihologie, București
Psihanaliza e tot o școală de terapie
0
15-05-2021, ora 15:36
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Auzisem ca psihologul se bazeaza pe prezent si ce facem de acum in colo, iar psihanalistul invers, pe trecut, sa se afle de unde vin chestiile negative din inconstient, iar prin catharsisul psihanalitic daca are loc, sa se rezolve treaba.
Adica ca abordarea psihologica nu e deloc acelasi lucru cu cea psihanalitica, dar poate gresesc eu.

Bine, in psihoterapie intra toate de fapt, am gresit eu poate cand am zis. Trebuia sa zic poate abordarea psihologica si psihanalitica.
0
15-05-2021, ora 21:47
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihanaliza e un tip de psihoterapie
0
15-05-2021, ora 22:04
Psihologie, București
Faci confuzie între consiliere si psohoterapie. Toate psihoterapiile rezolva probleme din trecut.
1
15-05-2021, ora 22:50
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Da, poate fac confuzie, nu stiu care era cealalta care se diferentia de psihanaliza.
Tot ce stiam era ca psihologul face una, psihanalistul alta, sau ambele daca are ambele specializari.
Banuiam ca, consilierea era tot una cu psihoterapia, adica ca face parte din psihoterapie.

Mai multe nu stiu ce si cum.

Am contactat-o deja pe doamna Alexa, ramane sa discut joi cu medicul meu despre asta, si vedem apoi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: