Dobanda se considera venit la asigurarea medicala?
Buna ziua
Am urmatoarea problema. Sunt o persoana disponibilizata care in prezent nu am nicio sursa de venit, neavand niciun loc de munca, nici macar somaj. Doresc sa imi platesc personal asigurarea medicala la CNSAS. Insa am un cont (depozit) in banca cu o anumita dobanda pe care o primesc lunar. Doresc sa va intreb daca aceasta dobanda se considera venit si daca trebuie declarata undeva. Eu vreau sa platesc asigurarea ca persoana fara venit.
Am urmatoarea problema. Sunt o persoana disponibilizata care in prezent nu am nicio sursa de venit, neavand niciun loc de munca, nici macar somaj. Doresc sa imi platesc personal asigurarea medicala la CNSAS. Insa am un cont (depozit) in banca cu o anumita dobanda pe care o primesc lunar. Doresc sa va intreb daca aceasta dobanda se considera venit si daca trebuie declarata undeva. Eu vreau sa platesc asigurarea ca persoana fara venit.
3 comentarii
Dobânzile nu, chiriile da. Pe de altă parte, există un short-cut, care v-ar permite să fiţi asigurat fără să plătiţi: persoanele fără venituri sunt asigurate dacă dovedesc acest lucru cu un document fiscal. Cred că jumătate dintre ţăranii României sunt asiguraţi în acest mod. Modalitatea concretă de realizare a acestui lucru am să v-o transmit după week-end: atunci am să socializez cu un coleg, medic de familie din mediul rural, şi am să-l întreb cum fac localnicii, care toţi sunt asiguraţi, deşi în acea localitate din Bărăgan nu munceşte nimeni cu acte, în afară de primar şi acoliţii săi.
DA,
dobanda se considera un venit.!!!
cei de la banca unde,
ai acest depozit DEJA vireaza impozitul DIN suma pe care o ai in cont!!.la finante.
...asa ca...
cei de la DGFPS (Directia Generala a Finantelor Publice)..STIU.DEJA cine are si cine Nu are depozit..
doar ca,
trebuie sa ai curaj..sa recunosti...
in niciun caz.NU nega..ei stiu DEJA.
DACA nu-ti cere..NU le spune.(parere)
cele bune,
dobanda se considera un venit.!!!
cei de la banca unde,
ai acest depozit DEJA vireaza impozitul DIN suma pe care o ai in cont!!.la finante.
...asa ca...
cei de la DGFPS (Directia Generala a Finantelor Publice)..STIU.DEJA cine are si cine Nu are depozit..
doar ca,
trebuie sa ai curaj..sa recunosti...
in niciun caz.NU nega..ei stiu DEJA.
DACA nu-ti cere..NU le spune.(parere)
cele bune,
Va multumesc pentru raspunsuri.
Domnule Dragomir, mi-ar fi de mare folos sa stiu mai exact cum se procedeaza.
O zi buna
Domnule Dragomir, mi-ar fi de mare folos sa stiu mai exact cum se procedeaza.
O zi buna
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Medic de fam care refuza sa imi dea trimitere la analize
- 2Pot sa am un blog de sănătate daca nu sunt medic ?
- 0Medic Medicina alternativă poate injecta ?
- 1Schizofrenie reziduala
- 0Buna ziua. o pers ce sufera de o boala infecțioasă poate urma cursurile facultății de medicina?
- 0Consultanta pentru obținerea autorizațiilor sanitare
- 0Raport medicina muncii privind gravida la locul de munca
- 0PFI, PFA sau CMI?
- 1Acordare concediu medical maxim
- 1pensionar sau persoana cu handicap