disperat

07-09-2008
macko
Nu este medic/terapeut
macko
Buna ma numesc zoltan am 38 de ani si sunt din oradea nu stiu ce se intimpla cu mine am ajuns ca nu pot lucra din cauza oboselii cum fac ceva stau jos ca obosesc si ma maninca tot corpul ca imi vine sa dau pielea jos de pe mine incontinu sunt stresat sunt nervos nu vorbesc cu nimeni mi frica sa ma duc intre oameni tot in casa stau nici cu familia nu prea vorbesc asta deja de 8 luni de zile si din cauza asta sa dus nevasta in strainatate sa lucreze ca dintrun salar nu putem trai si astai din vina mea si tot ma gindesc la prostii sa ma sinucid numa mi frica sa fac si mi frica sa ma duc si la doctor imi merge burta am 7-8 scaune zilnic nu am pofta de mincare cum am avut inainte si ma doare capu si viata sexuala nu fac ca ma nervez dar am sensatia ca ma trag la fete tinere si ma masturbez zilnic si am nevasta si asta de ani de zile mi frica tare ce se intimpla si picioarele nu ma doare numa nu am putere in ele ma simt vinovat si nu mai rezist stresul asta si nervul si ca nu stiu ce se intimpla ma nebuneste deja lovesc capul cu pumni sparg in casa lucruri daca suna numai telefonul deja mi frica mi frica de orice ce sa fac?
1 comentarii
0
07-09-2008, ora 00:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
mergeti la un medic pt ca starea dumneavoastra s-ar putea inrautati pe zi ce trece!!aveti niste tulburari de comportament si va trebuie un tratament adecvat!!la doctor nu are de ce sa va fie frica pt ca el se afla acolo ca sa va ajute nu sa va certe!!spuneti-i doctorului exact ce ati scris aici pe forum si el o sa inteleaga despre ce e vorba!!curaj!!multa sanatate!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul