Dispepsie tip ulceros
Am 26 de ani si de 2-3 saptamani am dureri suparatoare de stomac (in general incep in capul pieptului si se muta prin restul stomacului). Acum cateva zile am fost la medic si mi-a spus ca am dispepsie tip ulceros (ecografia mi-a iesit perfect deci presupun ca a dedus din simptomele pe care i le-am spus). Mi-a dat tratament cu omeprazol, no-spa si dicarbocalm si bineinteles mi-a spus sa tin regim. Problema e ca inca simt aceste dureri care nu sunt foarte intense dar sunt foarte suparatoare (parca am o perna de ace prin stomac). Este normal? Stie cineva cam la cat timp de la inceputul tratamentului si al regimului ar trebui sa inceteze durerile, daca intr-adevar ceea ce am eu este o dispepsie?
De asemeanea imi puteti spune cam ce alimente sunt permise pentru aceasta boala (doctorul mi-a facut o lista destul de sumara)
Multumesc pentru ajutor
De asemeanea imi puteti spune cam ce alimente sunt permise pentru aceasta boala (doctorul mi-a facut o lista destul de sumara)
Multumesc pentru ajutor
2 comentarii
daca simptomele nu se remit repede, sau cel putin evolutia sa fie favorabila de la inceput sunt indicate investigatii suplimentare. primul pas este o endoscopie digestiva superioara. succes
Buna ziua ! am si eu o problema..eu am "inceput de ulcer".Doamna doctora mi-a dat un tratament dar de la aceasta boala ma apuca tremuraturi in tot corpul nu am liniste nu am rabdare, nu am somn noaptea...ce as putea sa iau sa imi treaca acest sentiment.va rog dati-mi un raspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: Dispepsia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: