Dificultati in a purta o conversatie

14-05-2011
Towelie
Nu este medic/terapeut
Towelie
Suna stupid, dar se confrunta cineva cu o astfel de problema ? Niste sfaturi va rog...
4 comentarii
0
15-05-2011, ora 13:13
elena raluca
Nu este medic/terapeut
elena raluca
In ce fel dificultati, in pronuntie, in a nu-si gasi cuvintele, in greutatea de exprimare.Oricum trebuie consultat un logoped.
Sanatate multa.
0
15-05-2011, ora 13:34
Towelie
Nu este medic/terapeut
Towelie
Da, eu de ex. nu-mi gasesc cuvintele si ma exprim si cu greutate, am inteles ca din cauza simptomelor depresive mi se poate intampla asta...(anxietate, neincredere in sine etc )
0
15-05-2011, ora 18:49
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Citeste mai mult, cauta sa-ti faci prieteni cu personalitate asemanatoare cu a ta, nu forta o relatie care din start da semne ca nu merge, nu fi deprimat caci vorba romaneasca " cine se aseamana se aduna " e adevarata si persoanele cu care vei relationa mai usor vor apare.la intrebarea pe care ai pus-o privind legatura dus rece -depresie am sa-ti raspund ca ai dreptate, depresia poate fi indepartata daca inveti treptat organismul nu cu dus rece, ci cu dus alternant cu apa calda si rece - cateva secunde apa calda, cateva secunde apa rece timp de 5 minute, apoi treptat, cu fiecare baie, apa calda va fi si mai calda, iar cea rece si mai rece.Se tonifica organismul, se produce o stimulare generala la nivel nervos si endocrin si apare o stare de bine fizic si implicit psihic.vei fi mai optimist si mai putin stresat. Acum, ca vine vara, ai sansa sa te inveti cu astfel de dusuri.Iti poti lua un animal de companie, un catel sau o pisica si poti incerca sa vorbesti si cu el cat stai pe acasa.te va ajuta.Poti incerca sa tii un jurnal numai al tau.si asta, in timp, iti va folosi...
0
16-05-2011, ora 03:06
elena raluca
Nu este medic/terapeut
elena raluca
Sunt total de acord cu d-na doctor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul