Dificultati in a purta o conversatie
![Towelie](/arata_img.php?img=cont_101098.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Suna stupid, dar se confrunta cineva cu o astfel de problema ? Niste sfaturi va rog...
4 comentarii
![elena raluca](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
In ce fel dificultati, in pronuntie, in a nu-si gasi cuvintele, in greutatea de exprimare.Oricum trebuie consultat un logoped.
Sanatate multa.
Sanatate multa.
![Towelie](/arata_img.php?img=cont_101098.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Da, eu de ex. nu-mi gasesc cuvintele si ma exprim si cu greutate, am inteles ca din cauza simptomelor depresive mi se poate intampla asta...(anxietate, neincredere in sine etc )
![Dr. Balcan Anisoara](/arata_img.php?img=cont_29883.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Citeste mai mult, cauta sa-ti faci prieteni cu personalitate asemanatoare cu a ta, nu forta o relatie care din start da semne ca nu merge, nu fi deprimat caci vorba romaneasca " cine se aseamana se aduna " e adevarata si persoanele cu care vei relationa mai usor vor apare.la intrebarea pe care ai pus-o privind legatura dus rece -depresie am sa-ti raspund ca ai dreptate, depresia poate fi indepartata daca inveti treptat organismul nu cu dus rece, ci cu dus alternant cu apa calda si rece - cateva secunde apa calda, cateva secunde apa rece timp de 5 minute, apoi treptat, cu fiecare baie, apa calda va fi si mai calda, iar cea rece si mai rece.Se tonifica organismul, se produce o stimulare generala la nivel nervos si endocrin si apare o stare de bine fizic si implicit psihic.vei fi mai optimist si mai putin stresat. Acum, ca vine vara, ai sansa sa te inveti cu astfel de dusuri.Iti poti lua un animal de companie, un catel sau o pisica si poti incerca sa vorbesti si cu el cat stai pe acasa.te va ajuta.Poti incerca sa tii un jurnal numai al tau.si asta, in timp, iti va folosi...
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sunt foarte agitata nu reusesc sa exprim ceea ce doresc sa spun
- 6Carcinom microcelular T4N3M0 + Dificultati de vorbire
- 6Probleme de memorie, vorbire si coordonare
- 1Durere la vorbire.
- 6Greutate in exprimare
Mai multe informații despre: dificultatea de exprimare