diaree la bebe

buna ziua din pacate trebuie sa revin.cu vesti cam rele cred eu duminica prietena mea s-a intors la urgente si la insistentele ei i-au si internat la spital pana marti i-au dat perfuzii la copil si a fost pe aparate i-au facut si analize dar nu a iesit nimic iesit din comun totusi copilul are diaree ba mai mult sangereaza uneori are scaum mai tare apoi iar este doar sange.de marti nu ii mai dau nici perfuzii.mi-e teama sa nu se dezhidrateze...sau ceva mai grav : medicii de acolo portugalia spun ca trebuie sa-si revina singur.dar din data de 16 situatia e din ce in ce mai rea spuneti-ne ce ar trebuii sa faca in speranta unui raspuns va multumim
2 comentarii

revin cu niste amanunte imprtante aseara nu a avut scaun doar a sangerat si a avut si febra de 39 temperatura masurata cu aparatul in ureche.dimineata cand intra medicul sa il consulte zice ca e bine...apoi zi de zi este mai rau laptele este preparat acum de asistenti sau personalul de la spital sticla sterilizata suzeta nu are ca nu-i place acum nu cred ca ar mai putea fi vreo neglijenta a ei...in prepararea laptelui nu a pierdut in greutate dar are niste dureri imense :

daca este cineva cine ar putea sa ne dea un rs...va rog frumos chear nu mai stim ce sa facem acum. va multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Doarme mult
- 1Bebe 1luna plange cand e schimbat
- 2Răceala mucii galbeni
- 1Scaun des
- 2Scaunul bebelui la 3 zile, vârsta bebe 6 săptămâni
- 2Un ajutor vă rog - antibiotice la bebeluș de o lună
- 0Dexametazona in alăptare
- 0Bebe 2 sapt
- 0Lapte praf, probleme bebe 6 saptamani
- 0Revenirea la vechea formula de lapte praf