diagnosticata cu cazeum. mi s-a spus ca se poate intinde si la plamani

70 comentarii 1 2 3
0
23-05-2014, ora 21:25
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
este o amigdalita cronica, criiptica cu cazeum...
aceste amigdale oricand pot face o amigdalita pultacee si oricand pot da un reumatism, artrita, boli cardiace sau renale
sfatul este sa mergi la ORL si sa faci criptolizis sau sa scoti amigdalele clasic
0
24-03-2015, ora 22:18
marian geo
Nu este medic/terapeut
marian geo
Va salut cu respect Dl Doctor
Am amigdalita cronica si de cand a aparut cazeum si un miros urat in gura sunt iritat tot timpul in gat am facut toate analizele posibile recomandate de medic... si toate au iesit perfect.. si de cateva luni bune sunt iritat in gat
Sa mentioneza ca am fost diagnosticat faringo amigdalita cronica ceva de genu
0
26-03-2015, ora 20:08
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
pe forum gasesti sute de postari despre
amigdalita cronica
faringita iritativa
unde explic ca cauza acestr problemel este refluxul gastro esofagian si alimentatia incorecta
solutia cu amigdalelel este sau Operatia clasica sau reducerea amigdaleor in volum cu radiofrecventa
0
27-03-2015, ora 21:17
marian geo
Nu este medic/terapeut
marian geo
Am citit si am facut si endoscopie si tranzit baritat medicu mia zis ca nu este nici o problema de la stomac si ca ca sa imi demonstreze mi_a dat si tratament de proba 2 saptamani cu nexium si gavinscol si inca ceva.. am tinut si regim 2 luni fara acru si fara prajeli si ce am mai citit pe net dar in zadar fara rezultat!!!
Va cer parerea daca la exudat si la raclat lingual analizele au iesit bune si mie tot timpul imi iese cv alb din amigdale plus bilute galbuie, , , , , , crede_ti ca nu de la amigdale imi poate intretine iritatia.. in ciuda faptului ca analizele gastro sunt bune...
Va multumesc frumos
0
28-03-2015, ora 20:21
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
da.. sunt indicatii directe pentru CRIPTOLIZIS
cauta un medic or care lucreaza cu radiofrecventa sau laser..si trataeza amigdalita cronica cu cazeum care te deranjeaza..si poate da complicatii is la distanta
0
29-03-2015, ora 01:09
marian geo
Nu este medic/terapeut
marian geo
Va multumesc mult
Dar am uitat sa precizez pe amigdalita stanga este gaura foarte mare aproape cat amigdalita sa nu exagerez este cat unchia de a degetu mic de la mana, crede-ti ca se poate trata, adica pana a se aduce la un volum in care sa nu se mai stranga mancare?
Si inca o intrebare pe care nu am inteles-o. amigdalita cronica in sine produce sau se produce cv in interior sau problema este doar de la faptu ca se strange mancare si se formeaza cazeum !!!?
0
29-03-2015, ora 17:15
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
in criptele amigdalelor exista si infectie locala, intra si resturi de mancare
impreuna ele produc cazeum..cu riscuri
1 de infectii locale.. amigdalita pultacee sau flegmon periamigdalian
2 cu complicati la distanta, reumatizm, infectii inima sau rinichi
3 Asa ca mai putin discuti. mergi la ORL si faci ce crede medicul ca e mai bine pentru Tine
0
29-03-2015, ora 22:50
marian geo
Nu este medic/terapeut
marian geo
va multumesc...multa sanatate va doresc!
0
13-04-2015, ora 14:13
marian geo
Nu este medic/terapeut
marian geo
Buna ziua Dl Doctor Valeriu Dupa un an de zile de cand ma tot chinui cu o faringita cronica in ultima luna m_am simtit mai bn simteam o jena in gat mai tot timpul, acum de 2 zile mam trezit dimineata ca ma ustura si a aparut si o jena cand inghit si sa umflat putin unde sunt rosu si unde sunt umflat zona este creata si iritata dar nus din ce motive poate fi ca am baut acidulat dar nu am simtit cv intepator cand am baut...
Si am si amigdalita cronica cu cazeum Creeti ca cazeumul poate intretine faringita cronica in mare parte )
0
14-04-2015, ora 21:07
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
in mare parte vad ca nu ai inteles nimic de ce ma scris mai sus
1 NU ai voie niciodata nimic acidulat, acru, citric..fiindca irita local si provoaca reflux gastro-esofaian
2 nu ai rezolvat infectia cronica din amigdale..si o sa te trezesti cu acele complicatii descrise mia sus
Adaugă un comentariu / răspuns
70 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vitamine și suplimente pentru plămâni
  •