despre tulburari dupa contact xexual
2 comentarii

buna doresc sa imi citeasca acest mesaj un adevarat doctor.in 27.8.2002.am fost operata de fibron uterin si chist ovarian lts.apoi in anul 2005 am fost diacnosticata, de BOALA BASEDOW IN TRATAMENT CHIRURGICAL, SDR NEUROASTENIC TRENANT CU MANIFESTARI ANXIOS DISVEGETATIVE AM AJUNS LA 5 MLG TIROZOL, ROG SA MA AJUTATII SA GASITI SECRETUL, DE CE AM TULBURARI DUPA CE AM AVUT CONTACT XEXUAL. PANICA BATAI DE INIMA AMETELI , SIMNT CA MA STRINGE O FORTA MARE DE CAP CEVA STRANIU .PENTR.A AMELIORA ACEST SINTOM CE SA FAC. NIMENI NU STIE CE SA IMI SPUNA.VA MULTUMESC CA EXISTATII

am citit mesajul tau. dar este foarte confuz si ne clar.
Care este legatura intre fibroml uterin, boala bazedow si contactul sexual. Care a fost problema, cand si ce legatura au intre ele.
-. este adresa mea. scrie amanuntit care contact sexual te.a marcat, cand, si ce boli au aparut dupa!
Care este legatura intre fibroml uterin, boala bazedow si contactul sexual. Care a fost problema, cand si ce legatura au intre ele.
-. este adresa mea. scrie amanuntit care contact sexual te.a marcat, cand, si ce boli au aparut dupa!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: