desen pulmonar accentuat hiliobazal drept

Buna ziua. Mi-am facut Rx. la plamani si mi s-a dat ca si diacnostic: ' desen pulmonar accentuat hiliobazal drept '. Vreau sa stiu daca este ceva grav. Va multumesc!
5 comentarii

Bună seara! Nu este nimic grav, puteți sta liniștit. Dacă sunteți fumător/fumătoare e bine să faceți o radiografie de control anual, sau să vă lăsați de fumat. O seară liniștită!

Bună ziua am făcut o radiografie toracică si a ieșit cam așa desen pulmonar accentuat hiliobazal bilateral.hiluri pulmonare de volum si intensitate ușor crescute, întrebarea mea este?oare sunt ceva probleme grave?va mulțumesc pentru atenție!

Hristos a Înviat! Sunteți fumător, ați fost răcit în ultima lună? Mai aveți și alte simptome? Vă știți cu boli cronice renale, cardiovasculare sau pulmonare? Dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag! O zi liniștită!

Buna seara, ma ajutați și pe mine cu, , traducerea" acestui rezultat ! Discreta accentuare a desenului pulmonar bilateral de tip reticular. Va multumesc

Buna ziua domnul doctor! Mi am ridicat radiografia si rezultatul arata asa: Arii pulmonare fara leziuni difuze sau focale, evolutive sau sechelare.Sinusuri costodiafragmatice clare. Silueta cardiomediastinala in limite normale radiografic. Am ceva la plamani? E bun rezultatul? Multumesc frumos!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: