Dermatolog bun in Galati
![andrea.loredana](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna-ziua! As vrea sa-mi recomandati un bun dermatolog in Galati. Cunosc cativa, dar in ziua de azi nici nu mai stiu in cine sa am incredere
4 comentarii
0
26-09-2010, ora 22:13
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
![Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)](/arata_img.php?img=cont_25588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Sărut mâna, d-ră/d-nă Pusyka11!
Sugestie:
Cabinet Dermatologie
Dr. Tatu Alin
Galaţi, Str. I. L. Caragiale, Nr. 13
Programări consultaţii medicale:
Tel: 0236/415.705
Fax: 0236/415.705
Programări servicii dermatologice (include şi servicii cosmetice):
Tel. mobil: 0743.554.964; 0722.579.227
Toate cele bune!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Sugestie:
Cabinet Dermatologie
Dr. Tatu Alin
Galaţi, Str. I. L. Caragiale, Nr. 13
Programări consultaţii medicale:
Tel: 0236/415.705
Programări servicii dermatologice (include şi servicii cosmetice):
Tel. mobil: 0743.554.964; 0722.579.227
Toate cele bune!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
![andrea.loredana](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Va multumesc mult pentru raspuns.
Mai am o intrebare si anume cat costa consultatia?
Mai am o intrebare si anume cat costa consultatia?
0
28-09-2010, ora 07:05
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
![Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)](/arata_img.php?img=cont_25588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
D-ră/d-nă Pusyka11,
Nu ştiu cât costă o consultaţie. Consultaţia, în cele mai multe cazuri, are un tarif dependent de cel puţin 1 factor, şi anume - politica de management a cabinetului de dermatologie.
Vă rog să sunaţi la cabinet, iar una dintre cele doua asistente ale d-nului doctor Tatu - Asist. Adam Doiniţa sau Asist. Stroia Veronica - vă va edifica şi acest aspect (informaţi asistenta cu privire la problema dvs. medicală, iar dânsa vă va spune tariful cu exactitate).
Toate cele bune!
Cu respect,
Nick
Nu ştiu cât costă o consultaţie. Consultaţia, în cele mai multe cazuri, are un tarif dependent de cel puţin 1 factor, şi anume - politica de management a cabinetului de dermatologie.
Vă rog să sunaţi la cabinet, iar una dintre cele doua asistente ale d-nului doctor Tatu - Asist. Adam Doiniţa sau Asist. Stroia Veronica - vă va edifica şi acest aspect (informaţi asistenta cu privire la problema dvs. medicală, iar dânsa vă va spune tariful cu exactitate).
Toate cele bune!
Cu respect,
Nick
![arual93](/arata_img.php?img=cont_142396.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua, as dori sa ma sfatuiti in privinta urmatoarei situatii:am o alunita in zona fesiera..de 1 an imi cresc 2 fire de par pe care le rad, dar azi am folosit un forfecut pentru ca imi era mai usor..si din greseala am taiat-o..este o leziune, nu s-a desprins ci doar am atins-o in varful ei..dar mi-a curs putin sange, am folosit un tifon inmuiat in spirt si am aplicat fluocinolon.Mentionez ca o mostenesc de la mama.Exista risc de melanom, ar trebui sa imi fac programare la dermatolog?.Sunt putin speriata pentru ceea ce am facut din neatentie.Astept raspunsul dvs.O zi buna!
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: vizita la dermatolog