dermatita de contact la nivelul barbiei
De 4 luni am o dermatita la nivelul barbiei, deasupra buzei superioare si la baza nasului.Cauza este barba prea aspra a prietenului meu.Prietenul nu mai exista de 2 luni, dar dermatita nu a disparut. Am folosit <elocom unguent>, dermatita dispare temporar si apoi reapare, mai ales la frig.
Ce alt tratament as putea urma pt. ca aceasta dermatita sa dispara definitiv?
Ce alt tratament as putea urma pt. ca aceasta dermatita sa dispara definitiv?
3 comentarii
incearca Trident.este o crema cu tripla actiune.
multumesc pt. raspuns.
Intre timp am fost la dermatolog si in urma examenului a reiesit ca am parazitul DEMODEX care s-ar lua de la caini bolnavi in principal, sau de la pisici bolnave. Pe fondul iritatiei pe care o aveam am contactat acest parazit.
De 2 zile folosesc crema prescrisa de medic, metroruboril, si costat ca iritatia s-a accentuat puternic, mi-au aparut multe bubite rosii si ma ustura groznic.
E reactia normala la aceasta crema?
Intre timp am fost la dermatolog si in urma examenului a reiesit ca am parazitul DEMODEX care s-ar lua de la caini bolnavi in principal, sau de la pisici bolnave. Pe fondul iritatiei pe care o aveam am contactat acest parazit.
De 2 zile folosesc crema prescrisa de medic, metroruboril, si costat ca iritatia s-a accentuat puternic, mi-au aparut multe bubite rosii si ma ustura groznic.
E reactia normala la aceasta crema?
e ca si cum ai pune benzina in foc.
citeste inca odata prospectul, cred ca nu trebuie folosit asa cum l-ai folosit tu.
Cantitatea trebuie sa fie foarte mica la folosire..Poate ai dat prea mult ca sa sa te faci bine dintr-odata.Bolile de piele sunt extrem de "pretentioase"
Si totusi ai pisic sau catel in casa..sau poate a avut tipul cu barba?
Pe orice medicament scrie:in cazul aparitiei unor manifestari neplacute intrerupeti administrarea medicamentului si consultati medicul.."alt medic"
citeste inca odata prospectul, cred ca nu trebuie folosit asa cum l-ai folosit tu.
Cantitatea trebuie sa fie foarte mica la folosire..Poate ai dat prea mult ca sa sa te faci bine dintr-odata.Bolile de piele sunt extrem de "pretentioase"
Si totusi ai pisic sau catel in casa..sau poate a avut tipul cu barba?
Pe orice medicament scrie:in cazul aparitiei unor manifestari neplacute intrerupeti administrarea medicamentului si consultati medicul.."alt medic"
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11alergie la nichel
- 3dermatita alergica de contact
- 14dermatita de contact
- 6dermatita de contact provocata de la incaltaminte
- 3Dermatita seboreica sau dermatita de contact?
- 8pata rosie la coada ochiului stang
- 11Este dermatita de contact?
- 3dermatita de contact sau zona zoster?
- 9Dermatita atopica sau de contact sau... altceva?
- 2dermatita de contact
- 0Dermatita alergica
- 2Dermatita pe fata, care se extinde
Mai multe informații despre: Dermatita de contact
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: